GRZYBKI
Bajgiel z sezamem i siemieniem lnianym
Grzybki są piekarnią z bardzo długą i bogatą tradycją – działają od lat 30. ubiegłego wieku! Właśnie w tych czasach Henryk Cichowski wraz ze swoją żoną postanowili otworzyć biznes, który następnie przejęły ich dzieci. Do dziś Grzybki zachowują tradycję – poszczególne piekarnie prowadzą wnuki małżeństwa Cichowskich!
Piekarnia Grzybki dzisiaj oferuje już nie tylko kilkadziesiąt rodzajów pieczywa.
Bajgiel z sezamem i siemieniem lnianym
Bajgiel z makiem
Bułka ciabatta
Bułka indyjska
Bułka owsiano orkiszowa
Bułka hamburger
Bułka szpinakowa
Bułka kurkumka
Bagietka
Bułka babuszka
Ciabatta żytnia
Bułka grahamka
Bułka razowa
Bułka hot-dog pszenny
Chleb chłopski
Chleb o niskim IG
Chleb krojony razowy ze słonecznikiem
Chleb razowy
Chleb razowy krojony
Chleb biesiadny
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb mazowiecki krojony
Chleb grochowski
Chleb orkiszowy
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb jęczmienny
Chleb na jogurcie
Chleb chłopski
Chleb wieloziarnisty krojony
Chleb proteinowy
Rogal babuni