FRISCO FISH
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (porcja)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Małże jada się gotowane, marynowane, pieczone, duszone, a także na surowo. Podawane jako zasadnicze danie albo jako dodatek do innych potraw. Gotuje się w muszlach przez 3-5 minut. Małż jadalny ma 3-4 cm długości, wewnątrz powinien być mięsisty, w kolorze pomarańczowym lub jasnożółtym i biało-czerwonym. Pod wpływem temperatury małż rozwiera dwie ściśnięte pół skorupki i wypuszcza bardzo smaczny sok. Po ugotowaniu wszystkie mięczaki muszą się otworzyć, zamknięte wyrzucamy.
Zalecamy spożyć w ciągu dwóch dni od momentu dostawy.
*Nie mrozić.
**Złowione w hodowli
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (porcja)
Dorsz czarny filet bez skóry (210g - 390g)
Pstrąg tęczowy filet ze skórą (140g-260g)
Pstrąg łososiowy ze skórą (porcja)
Pstrąg łososiowy filet ze skórą (480g-720g)
Dorsz atlantycki filet ze skórą (175g-325g)
Pstrąg tęczowy patroszony ze skórą (280g-420g)
Dorada patroszona ze skórą (400g-600g)
Łosoś norweski dzwonka ze skórą (2 szt.) (320g-480g)
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (480g-720g)
Halibut niebieski filet bez skóry (280-520g)
Karmazyn filet ze skórą (175g-325g)
Krewetki białe surowe 30/40 (175g-325g)
Krewetki białe surowe 40/60 (175g-325g)
Łosoś norweski stek wędzony na gorąco (140g-260g)
Makrela patroszona (245g-455g)
Warunki przechowywania: 2°C - 8°C.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.