DELECTA
Pierniczki korzenne (mieszanka do wypieku)
Najniższa cena: 9,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Biszkopt - ciasto w proszku :
Życzymy udanych wypieków!
Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje.
Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca
Produkt może zawierać jaja i soję.
cukier
mąka pszenna tortowa 31%
skrobia pszenna
emulgatory: estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym
proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu)
syrop glukozowy
mleko odtłuszczone w proszku
aromat
Jaja | Może zawierać |
Mleko | Zawiera |
Soja | Może zawierać |
Pszenica | Zawiera |
380
g
ok. 550 g produktu po przyrządzeniu (16 porcji)
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 394
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce 206
Wymagana szerokość na półce 103
Wymagana głębokość na półce 68
Wysokość 206
Szerokość 103
Głębokość 68
Wymiar liczbowy 380
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
16
Pierniczki korzenne (mieszanka do wypieku)
Najniższa cena: 9,99 zł
Babeczki o smaku czekoladowym - mieszanka do wypieku (na 12 szt.)
Gofry jak z budki - mieszanka do wypieku (12 szt.)
Ciasto marchewkowe - mieszanka do wypieku (na 16 porcji)
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku (na 30 porcji)
Biszkopt - mieszanka do wypieku (na 16 porcji
Najniższa cena: 7,99 zł
Kruche Ciasto w proszku
Najniższa cena: 7,99 zł
Piernik korzenny
Najniższa cena: 11,99 zł
Babeczki niebieskie IT'S A BOY - mieszanka do wypieku (12 szt.)
Najniższa cena: 7,99 zł
9% taniej
Bułeczki słodkie - mieszanka do wypieku (12 szt.)
Ciasto drożdżowe
Najniższa cena: 11,99 zł
27% taniej
Naleśniki z mąką gryczaną (mieszanka) BIO
Sernik na zimno o smaku kokosowym
Ciasto kruche bezglutenowe
Drożdże instant
Ekstrakt naturalny - wanilia z Madagaskaru
Cukier wanilinowy
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Kisiel gładki o smaku malinowym
Kisiel o smaku malinowym
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Aromat do ciast waniliowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Drożdże do pizzy
Cukier z wanilią
Pierniczki korzenne (mieszanka do wypieku)
Najniższa cena: 9,99 zł
Soda oczyszczona
Fajny Pisak XXL Kolor biały
Najniższa cena: 3,99 zł
Fajny Pisak XXL Kolor zielony
Najniższa cena: 3,99 zł
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru)
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nasz przepis na biszkopt Przygotuj: Do ciasta: 4 jaja, 30 ml wody (ok. 3 łyżki) Do ponczu: 175 ml przegotowanej wody 25 ml soku z cytryny (sok z 1/2 cytryny) 25 ml alkoholu Do dekoracji: krem i owoce Sposób przygotowania: Okrągłą tortownicę o średnicy ok. 24 cm wysmaruj tłuszczem i wysyp mąką. Włącz piekarnik, nastaw na temp. 180°C bez termoobiegu (czas miksowania jest czasem nagrzewania piekarnika). Do głębokiej miski wbij jaja, dodaj wodę, wsyp zawartość torebki i miksuj na najwyższych obrotach przez 4-5 min. Gotową masę przełóż do przygotowanej tortownicy. Wstaw do piekarnika i piecz w temp. 180°C przez 40-45 min (sprawdź patyczkiem czy ciasto jest upieczone). Po wystudzeniu, przekrój biszkopt na trzy części. Nasącz każdą z nich ponczem. Przełóż 2 opak. kremów tortowych Delecta lub 750 ml śmietany 30-36% tł. (ubitej z 3 opak. Mixu do śmietany Delecta). Do dekoracji polecamy świeże owoce oraz posypki Decorada Delecta. Dobre rady wierzch biszkoptu będzie idealnie płaski, jeśli po upieczeniu gorący biszkopt pozostawisz do wystygnięcia odwrócony spodem do góry. Jeśli chcesz aby blaty po przekrojeniu były idealnie równe, wykorzystaj nitkę. Natnij biszkopt naokoło nożem, włóż w cięcie nitkę, skrzyżuj końcówki nitki i delikatnie ciągnij. Karmelowa fantazja - Przygotuj ciasto i poncz wg sposobu podstawowego. - Do kremu przygotuj 200 g Masy krówkowej Bakalland, 1 opak. Śnieżki Delecta, 500 ml schłodzonej śmietany 30-36% tł., 100 g masła, 3 łyżki cukru, 3 łyżki twarogu mielonego (lub zmiksowanego). - Śmietanę ubij ze Śnieżką, masło utrzyj z cukrem, dodaj twaróg i ponownie zmiksuj. Do śmietany dodawaj porcjami masę maślaną miksując na niskich obrotach. Na koniec dodaj Masę krówkową i ponownie zmiksuj. - Upieczony biszkopt przekrój w połowie, nasącz ponczem i przełóż połową kremu. Pozostałą część kremu oraz dowolne owoce wykorzystaj do dekoracji. Więcej inspiracji szukaj na www.delektujemy.pl
wyjątkowo puszysty
z mąką tortową
Zasmakuj!
Delecta
Marka | Delecta |
Nazwa funkcjonalna Ciasto w proszku
Wariant Biszkopt
Delecta Prosto z serca Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje. Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca