ROBICO
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pyszny kefir w wygodnych kubkach. Tradycyjny smak i regionalna receptura. Kefir sokólski powstaje z najlepszego polskiego mleka od krów wypasanych na czystych łąkach Podlasia. To naturalne źródło wapnia, białka i witamin. Zawarte w kefirze żywe kultury bakterii wspomagają trawienie i odporność. Idealne uzupełnienie racjonalnej, zbilansowanej diety.
mleko
kultury bakterii mlekowych
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Kubek |
Waga brutto 415
g
polski
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Kefir naturalny
Kefir naturalny BIO
Kefir naturalny ( 2% tł.)
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir Łowicki
Kefir luksusowy
Kefir naturalny
Kefir luksusowy
Kefir sokólski
Kefir sojowy naturalny BIO
Kefir naturalny
Kefir kozi BIO
Kefir pitny naturalny
Ser Salami w plastrach
Najniższa cena: 5,49 zł
9% taniej
Maślanka Mrągowska naturalna
Najniższa cena: 5,49 zł
Ser Mozzarella (plastry)
Ser Gouda w plastrach
Ser Tylżycki w plastrach
Ser Gouda w plastrach bez laktozy
Ser Edamski w plastrach
Ser Gouda w kawałku
Ser Edamski w kawałku
Ser Mozzarella (kostka)
Ser żółty Gouda (plastry)
Ser żółty Salami (plastry)
Ser żółty Złoty Mazur (plastry)
Ser żółty Królewski z Kolna (plastry)
Ser Królewski z Kolna w plastrach
Ser rolada ustrzycka w plastrach
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Uniesienie wieczka jest wynikiem naturalnej fermentacji mlekowej.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
Marka | Unbranded |
Wyprodukowano w Polsce