MIYAKO
Imbir biały marynowany (krojony)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Trufla letnia cała to idealny produkt dla miłośników, którzy nie chcą rezygnować z przyjemności degustacji trufli przez 12 miesięcy w roku: jej mocną stroną jest naturalność, ponieważ jest to trufla myta i konserwowana w solance, bez dodawania innych składników. Można ją przetwarzać jak świeże trufle: tartą, pokrojoną w plastry i rozdrobnioną na płatki.
Naturalny zapach i smak czarnej trufli w maksymalnej ekspresji.
Produkt naturalny, idealny do wykańczania przystawek i pierwszych dań. W słoiku znajdziesz całe trufle, które zawsze polecamy pokroić w plastry lub zmielić na tarce oraz solankę konserwującą, której nigdy nie należy wyrzucać.
Sugerowana ilość to 10/15 gr trufli na osobę.
Aby przygotować pierwsze danie, proponujemy startą lub pokrojoną w plastry truflę umieścić na patelni, dodać oliwę z oliwek extra virgin lub masło i rozgrzać, następnie dodać sól, pieprz i parmezan według własnych upodobań. Do tego sosu należy wcześniej ugotować makaron (najlepiej truflowy) i po odcedzeniu go - jeszcze al dente, wlać na patelnię i mieszać przez kilka minut, dodając solankę ze słoika.
PROPOZYCJE KUCHENNE
Makaron, Risotto, Polenta
Mięso surowe: carpaccio z cielęciny lub tatar
Ryby surowe, pieczone lub grillowane
Sushi
jajko
Chleb (tosty, kanapki)
Przekąski
Skorupiaki
Trufla letnia (Tuber aestivum Vitt.), woda, sól, aromat.
Imbir biały marynowany (krojony)
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Najniższa cena: 9,99 zł
Trufla letnia (w całości)
Najniższa cena: 53,49 zł
Pieprz zielony
Najniższa cena: 6,99 zł
Fasolki soi konserwowe
Najniższa cena: 2,99 zł
KIMCHI Classic MILD
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Vegan MILD
Ciecierzyca w zalewie BIO
Bób zielony
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Classic Mild
KIMCHI Vegan Spicy
KIMCHI Vegan Spicy
Pędy bambusa (paseczki)
Imbir różowy marynowany (krojony)
Rzodkiew marynowana
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Kimchi classic mild
KIMCHI Vegan Mild
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 dni.