FOURNIL DE PIERRE
Croissant 6 szt.
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bułeczka z czekoladą, ikoniczny produkt, który znajdziemy w każdej francuskiej kawiarnii. Idealne połączenie maślanego ciasta z dodatkiem deserowej czekolady.
Mąka pszenna, masło 19%, woda, czekolada 10% (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator (lecytyna SOYA), naturalny aromat waniliowy), cukier, drożdże, JAJKA, gluten pszenny, sól, odtłuszczone MLEKO w proszku, śmietanka w proszku (tłuszcz mleczny, odtłuszczona sucha masa ŚMIETANY), środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, hemicelulaza, kwas askorbinowy). Bez GMO i jonizacji.
Croissant 6 szt.
Bułeczka maślana z czekoladą 6 szt.
Croissant z nadzieniem z orzechów laskowych i czekoladą 3 szt.
Pączki mrożone z nadzieniem z białej czekolady 10 szt.
Croissant z nadzieniem pistacjowym 5 szt.
Croissant z nadzieniem morelowym 6 szt.
Makaroniki (mrożone) 8 szt.
Croissant z nadzieniem z owoców leśnych 6 szt.
Croissant 6 szt.
Półbagietka pszenna 2 szt.
24h w lodówce
3 dni w komorze zamrażarki w lodówce
w zamrażarce w temperaturze -18°C: do daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Przed użyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE PO ROZMROŻENIU.
W temperaturze otoczenia w ciągu 24 godzin ze względów organoleptycznych ; 48 godzin ze względów bezpieczeństwa żywności.
Maksymalna trwałość po wypieku wynosi 48 godzin.
Rozmrażanie około 30-45 minut w temperaturze pokojowej
Rozgrzewanie piekarnika 190°C
Pieczenie (w piekarniku) około 15-17 minut w temperaturze 165-170°C
Studzenie i odpoczynek na blasze 15 min w temperaturze pokojowej.