KUCHNIA KACHNY
Sos do spaghetti z oregano
Najniższa cena: 6,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Doskonała roślinna odmiana klasycznego sosu bolońskiego. Dużą zaletą jest szybkość przygotowania. Wystarczy podgrzać, wymieszać z ugotowanym makaronem i pyszny lunch lub kolacja gotowa
woda
26 % tofu (nasiona soi, woda)
18 % pomidory
cebula
olej rzepakowy
czosnek
cukier
sól
soja
fermentowana pszenica - nie zawiera glutenu
skrobia
przyprawy
zioła
skrobia modyfikowana
ekstrakt przypraw
Może zawierać gorczycę.
Produkt odpowiedni dla wegan
woda, 26 % tofu (nasiona SOI, woda), 13 % przecier pomidorowy, cebula, olej rzepakowy, pomidory suszone, czosnek, cukier, sól, fermentowana SOJA, fermentowana PSZENICA - nie zawiera GLUTENU, skrobia, przyprawy, zioła, skrobia modyfikowana, EKSTRAKT przypraw
Wymiar liczbowy 190
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Słowacja |
Typ | Okładka |
g
Średnia miara (e)
100 % możliwości recyklingu
Sos do spaghetti z oregano
Najniższa cena: 6,79 zł
Sos spaghetti
Sos boloński
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy bolognese wegański (z białkiem grochu)
Sos do spaghetti po bolońsku
Sos do spaghetti oryginalny
Sos boloński
Tofu wędzone
Tofu marynowane
Tofu na patelnię azjatyckie teriyaki
Tofu na grilla z chilli
Pasztet z tofu z żurawiną
Pasztet z tofu z ziołami
Pasta z tofu z cebulką i drożdżami
Pasta z tofu z papryką i chilli
Hummus z Tofu
Śniadanie z tofu bez jajek
Tofu pink fillet
Parówki tofu delikatnie
Tofu naturalne
Smalczyk roślinny z tofu z cebulką
Max. 2 min 650 W Podgrzać w kuchence mikrofalowej w odpowiednim pojemniku
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci schłodzonej):2 min Podgrzać na patelni
Wystarczy dodać makaron
Należy spożyć do: data na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃, również po otwarciu i spożyć w ciągu 48 godzin.
48
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
FSC - Mix, FSC C107321
Lunter
Marka | Lunter |
FSC
Wstęga Möbiusa
V-Label Vegan (VEBU)
Wysokiej jakości soja Lunter