COCOA
Migdały w surowej czekoladzie BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Migdały w surowej czekoladzie Bio Cocoa to cukierniczy specjał powstały z połączenia gorzkich, szlachetnych migdałów z czekoladą wytworzoną z nieprażonego ziarna kakaowca Criollo.
Migdały Cocoa to orzechy nie tylko smaczne, ale i zdrowe. Wyróżniają się unikalnymi właściwościami odżywczymi – zawierają witaminy B2 i E, są źródłem błonnika, potasu i nienasyconych kwasów tłuszczowych. Wpływają m.in. na poprawę pamięci i koncentrację. Czekolada otoczka zawiera magnez, potas i żelazo.
Migdały w surowej czekoladzie Cocaoa – rozkosz dla podniebienia i nie tylko. Cechy produktu:

Migdały w surowej czekoladzie BIO
Orzechy nerkowca w czekoladzie kawowej BIO
Migdały w czekoladzie
Migdały w białej polewie kokosowej BIO
Orzechy laskowe w surowej czekoladzie BIO
Nerkowiec w czekoladzie
Orzechy laskowe w czekoladzie pralinowej bez dodatków cukrów bezglutenowe BIO
Migdały w mlecznej czekoladzie Wedel
Orzechy w mlecznej czekoladzie
Clusters Orzechy Pekan Czekolada Karmelowa & Słone Paluszki
Clusters Orzechy Laskowe Nougatine & Czekolada Mleczna
Nerkowiec w mlecznej czekoladzie Wedel
Orzech ziemny w mlecznej czekoladzie Wedel
Clusters Malina Migdały & Czekolada Malinowa
Mieszanka czekoladek orzechowych
Dmuchany ryż w czekoladzie
Czekolada klasyczna gorzka BIO
Figi w surowej czekoladzie BIO
Orzechy nerkowca w czekoladzie kawowej BIO
Migdały w białej polewie kokosowej BIO
Rodzynki w surowej czekoladzie BIO
Banany w surowej czekoladzie BIO
Orzechy laskowe w surowej czekoladzie BIO
Tabliczka biała z pistacjami i solą BIO
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów