DARY NATURY
Chili BIO

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chili Kamis to przyprawa, która powinna znaleźć się w Twojej kuchni, jeśli cenisz mocny, wyrazisty smak. W jej składzie znajdziemy sproszkowaną paprykę, która należy do jednych z najostrzejszych na świecie. Świetny gatunek oraz szczelne opakowanie zapewniają intensywny smak.
Chili Kamis może być dodatkiem do wielu potraw, nie tylko mięs, ale również ryb, czy nawet sosów. Wystarczy odrobina, aby smak stał się niepowtarzalny i bardzo ostry. Opakowanie jest wygodne i pozwala na długie zachowanie świeżości. Znajdziemy w nim 15 g wysokiej jakości przyprawy.
Co warto wiedzieć o przyprawie Chili Kamis?
mielony w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu
Chili BIO
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Chili
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Najniższa cena: 9,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Najniższa cena: 9,99 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,85 zł
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Przyprawa do ryb
Najniższa cena: 2,29 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Przyprawa do grzańca
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Przyprawa do karpia
Najniższa cena: 3,19 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 2,79 zł
Przyprawa do sernika i mas serowych
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Najniższa cena: 5,49 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Błyskawiczne kimchi Przygotowanie 15 min + czas marynowania Gotowanie 5 min Porcje 4 Składniki: 200 ml octu ryżowego 3 łyżki cukru sok z 1 dużej pomarańczy 2 łyżeczki chili Kamis 1½ Łyżeczki czosnku granulowanego Kamis 1 łyżeczka imbiru mielonego Kamis 1 kapusta pekińska grubo pokrojona 100 g białej rzepy pokrojonej w cienkie plasterki 3 dymki ze szczypiorem pokrojonym w paski (ok. 5 cm) ½ czerwonej i zielonej papryki pokrojonej w cienkie paski 1¼ łyżeczki soli 1. W małym rondlu zagotuj ocet ryżowy z cukrem, sokiem z pomarańczy, chili, granulowanym czosnkiem i imbirem. Zdejmij z ognia i całkowicie ostudź. 2. W średniej wielkości misce umieść kapustę, rzepę, dymkę oraz paprykę, dodaj sól, wymieszaj. 3. Całość zalej przygotowaną mieszanką z octem i odstaw w chłodne miejsce na 3 godz.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów