MAMUT
Bułka tarta wrocławska
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczna bułka tarta z pieczywa pszennego, żytniego i orkiszowego stanowi idealny i zdrowy zamiennik dla zwykłej bułki tartej, jest bogatsza w błonnik oraz inne cenne dla zdrowia składniki odżywcze.
Najczęściej stosowana jest jako składnik panierek, farszy lub zapiekanek.
Doskonale nadaje się do obtaczania kotletów lub do zasmażek.
Używana jest również do posypywania form do ciasta, co zapobiega jego przywieraniu.
Poza tym jest naturalnym zagęszczaczem różnego rodzaju potraw, np. kotletów mielonych czy sosów.
Produkt objęty certyfikatem ekologicznym PL-EKO-07-07904.
Kraj pochodzenia składników: Polska
Bułka tarta wrocławska
Bułka tarta
Bułka tarta
Bułka tarta BIO
Bułka tarta
Bułka tarta razowa BIO
Pan Grati - bezglutenowa bułka tarta
Ryż jaśminowy biały BIO bezglutenowy
Makaron krajanka (2-jajeczny) BIO
Kasza gryczana niepalona bezglutenowa BIO
Skrobia kukurydziana BIO
Kuskus razowy BIO
Mąka jaglana BIO
Ryż czerwony pełnoziarnisty BIO
Kasza jęczmienna BIO
Płatki migdałowe (migdały cięte) BIO
Najniższa cena: 14,35 zł
Orzechy macadamia BIO
Quinoa trójkolorowa (Komosa ryżowa) BIO
Kasza jaglana bezglutenowa BIO
Ryż Arborio do risotto BIO
Kasza owsiana BIO
Najniższa cena: 7,59 zł
Mąka bananowa BIO
Tapioka (skrobia z manioku) bezglutenowa BIO
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów