SANTE
Otręby pszenne
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
wspaniały dodatek do: jogurtów, koktajli, muesli, ciast i surówek
Otręby pszenne
Otręby pszenne
Ryż biały (4x100g)
Najniższa cena: 4,39 zł
Wafle ryżowe tradycyjne Slim (bezglutenowe)
Najniższa cena: 3,69 zł
Wafle ryżowe ze słonecznikiem (bezglutenowe)
Najniższa cena: 3,89 zł
Wafle ryżowe z solą morską (bezglutenowe)
Najniższa cena: 3,45 zł
Wafle ryżowe z pestkami dyni (bezglutenowe)
Najniższa cena: 3,65 zł
Wafle ryżowe z czarnuszką (bezglutenowe)
Najniższa cena: 4,99 zł
Wafle ryżowe wieloziarniste (bezglutenowe)
Najniższa cena: 3,89 zł
Mieszanka kasz - kasza jęczmienna perłowa i kasza gryczana prażona
Najniższa cena: 4,39 zł
Wafle ryżowe naturalne (bezglutenowe)
Najniższa cena: 3,45 zł
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Kasza gryczana prażona
Kasza gryczana biała (4x100g)
Ryż jaśminowy (4x100g)
Ryż parboiled (4x100g)
Płatki owsiane błyskawiczne
Płatki owsiane górskie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Paprotnia ul. Kupiecka 17 62-513 Krzymów
Jedna porcja dostarcza (~6 g): energia 67 kJ 16 kcal 1%* w 100 g: 1118 kJ / 269 kcal *% RWS * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Kupiec Sp. z o.o. Paprotnia ul. Kupiecka 17 62-513 Krzymów
Kupiec
Marka | Kupiec |
Otręby pszenne to produkt otrzymany z przemiału ziarna pszenicy. Stanowią źródło błonnika, witamin i składników mineralnych. Warto spożywać otręby pszenne, gdyż: są źródłem błonnika; obniżają poziom cholesterolu we krwi; regulują przemianę materii; są łatwe i wygodne w przygotowaniu; charakteryzują się oryginalnym smakiem; dostarczają dużych ilości fosforu, magnezu, żelaza i cynku.
#ZdrowaRadoscZycia
Posiadamy certyfikowane systemy Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności. Szczegółowe informacje i certyfikaty dostępne na naszej stronie www.kupiec.pl
Jakość sprawdzona, Produkcja kontrolowana TÜV Rheinland - www.tuv.com
Przepis na: Ciasteczka z otrąb pszennych Składniki: 200 g otrąb pszennych, 200 g mąki pszennej, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 100 g orzechów laskowych, 100 g sezamu, 60 g suszonych owoców goji, 2 jajka, 300 ml mleka, 150 g miodu, 50 g masła. Sposób przygotowania: Otręby wymieszać z mąką pszenną i proszkiem. Na suchej patelni podprażyć orzechy laskowe, posiekać i dodać do mąki. Podobnie podprażyć sezam i dodać do otrębów. Dodać owoce goji. Jajka wymieszać z mlekiem. Miód i masło lekko podgrzać na patelni i razem z mlekiem i jajkami dodać do suchych składników. Wszystko dokładnie wymieszać. Z masy mokrymi rękami formować kulki wielkości orzecha włoskiego. Ułożyć na blachy wyłożone papierem do pieczenia i lekko rozpłaszczyć. Rozgrzać piekarnik do 180°C, piec pojedynczo blachy na środkowym poziomie przez około 12-14 minut.
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00