
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pyszne pierogi z grzybami to klasyczne polskie danie, które gości na stołach głównie podczas świąt. Dzięki PROSTYM HISTORIOM, można zapomnieć o żmudnym lepieniu pierogów i cieszyć się wyjątkowym smakiem pieczarkowo-podgrzybkowego nadzienia. Z dodatkiem smażonej cebulki, marchewki i pietruszki, pierogi z grzybami zachwycają niepowtarzalnym smakiem i aromatem skarbów lasu.
Uszka z kapustą i grzybami
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Uszka z grzybami
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Uszka z kapustą i grzybami mrożone
Cena przed obniżką: 7,25 zł
Pierogi z kapustą i grzybami
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Pierogi z grzybami
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Pierogi z mięsem
Pierogi z kapustą bezglutenowe
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Uszka z kapustą i grzybami
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Uszka z grzybami
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Pierogi z kapustą i grzybami
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Kartofle ze skórką grubo ciosane bezglutenowe
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
Zupa grzybowa z podgrzybkami bezglutenowa
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Zupa węgierska pikantna bezglutenowa
Zupa królewska ze szpinakiem
Zupa pomidorowa z ryżem
Zupa pieczarkowa z pietruszką bezglutenowa
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Słodkie maliny
Warunki przechowywania i transportu:
• w temperaturze -6°C: 1 tydzień
• w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Gotuj na wolnym ogniu 10-12 minut. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.
Iglotex SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Polska
ciasto pierogowe: mąka pszenna, woda, sól, olej rzepakowy; nadzienie: pieczarki (55 %), warzywa w zmiennych proporcjach (korzeń pietruszki, seler, por, marchew), podgrzybek brunatny (10 %), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), sól, mąka ryżowa, przyprawy.
Wszystkie prezentowane opinie pochodz ą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów