ALPRO
Produkt sojowy jagodowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zawiera żywe kultury bakterii Źródło białka oraz wapnia i witamin B2, B12, D2 100 % roślinny Naturalnie nie zawiera laktozy Naturalnie niska zawartość tłuszczu Bezglutenowy Soja wolna od modyfikacji genetycznych Alpro sojowe z żywymi kulturami bakterii, o smaku jagodowym powstaje w 100% na bazie roślin, z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. Produkt jest bogaty w wysokiej jakości białko roślinne oraz stanowi źródło wapnia i witamin: D2, B12, B2. Nie zawiera glutenu ani laktozy, może być wartościowym urozmaiceniem codziennych posiłków dla każdego. To świetna, w 100 % roślinna alternatywa dla klasycznego jogurtu.
Zawiera żywe kultury bakterii
Źródło białka oraz wapnia i witamin B2, B12, D
100% roślinny
Naturalnie nie zawiera laktozy
Bezglutenowy
Soja wolna od modyfikacji genetycznych
baza sojowa (84,8 %) (woda, obłuszczone ziarno soi (9,8 %))
cukier
jagoda (5,7 %)
wapń
stabilizator (pektyny)
soki zagęszczone: z czarnej marchwi, marchwi i jagód
naturalny aromat
regulatory kwasowości (cytryniany sodu, kwas cytrynowy)
sól morska
przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego)
witaminy (B2, B12, D2)
kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus)
Może zawierać orzechy (nie zawiera orzeszków ziemnych). Produkt bezglutenowy. Naturalnie nie zawiera laktozy.
Źródło wapnia oraz witaminy B2, B12 i D2
Naturalnie niska zawartość tłuszczu.
Bezglutenowy
Bez laktozy
Produkt odpowiedni dla wegan
Przeciwutleniacze | Zawiera |
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Kubek |
Waga brutto 160
g
Średnia miara (e)
Produkt sojowy jagodowy
Produkt sojowy brzoskwiniowy
Deser sojowy o smaku waniliowym
Deser sojowy o smaku czekoladowym