
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Swoim delikatnym, karmelowym aromatem wzbogaca smak różnorodnych rodzajów kawy i innych gorących napojów – wydobywając z nich to, co najlepsze. Jego drobne, nieregularne, świetliste kryształki polecane są do pieczenia i ozdabiania pierniczków, ciasteczek i ciast. To również doskonały, chrupiący dodatek do płatków śniadaniowych, egzotycznych owocowych sałatek, deserów i lodów. Brązowo-złotego zabarwienia kandyz kruszony nabiera przy podgrzewaniu wysokogatunkowego roztworu cukru uzyskując jednocześnie charakterystyczny, delikatny, karmelowy aromat. . Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier kandyz kruszony
Najniższa cena: 7,99 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 10,59 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,99 zł
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Najniższa cena: 7,79 zł
Cukier puder
Cukier drobny
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier biały kostka
Najniższa cena: 7,95 zł
33% taniej
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 17,95 zł
47% taniej
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Najniższa cena: 14,99 zł
33% taniej
Cukier biały
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 11,15 zł
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier puder
Cukier puder w tubie
| Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
Świetliste, drobne kryształki Kruszonego Cukru Kandyzu Diamant zapewniają chrupiącą słodycz piernikom, ciastom i ciasteczkom. Stanowią oryginalne urozmaicenie deserów, sałatek owocowych i innych słodkich przysmaków. Kruszony Cukier Kandyz dodaje karmelowego aromatu różnorodnym rodzajom kawy i gorącym napojom. Doskonale sprawdza się jako dodatek do drinków. Złocistobrązowy kolor i karmelowy smak uzyskane w wyniku podgrzewania.
do wypieków, deserów i kawy
wyjątkowy aromat
Diamant
| Marka | Diamant |
Nazwa funkcjonalna Cukier kandyz
Wariant Kruszony
Wyśmienite trójkąciki migdałowe Składniki: 250 g Kruszonego Cukru Kandyzu Diamant, 250 g płatków migdałowych, 25 g masła. Wykonanie: masło i Kruszony Cukier Kandyz włożyć na patelnię, podgrzać i rozpuścić. Dodać migdały i całość dobrze wymieszać. Masę wylać na natłuszczoną folię aluminiową, równomiernie rozłożyć i wygładzić. Nożem ponacinać trójkąciki. Po wystudzeniu lekko uderzając rozłamać na ciasteczka.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów