AMYLON
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Najniższa cena: 3,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier trzcinowy BIO - ma szerokie zastosowanie w nowoczesnej kuchni. Jest doskonały do gotowania i pieczenia, słodzenia potraw oraz napojów. Ma delikatny karmelowy smak oraz jasnobrązowe zabarwienie. Pozyskiwany jest z trzciny cukrowej uprawianej, przetwarzanej oraz kontrolowanej zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE
Cukier trzcinowy BIO.
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,99 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier biały
Cukier drobny
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier puder
Cukier puder
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier puder w tubie
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Cukier biały kostka
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier kokosowy BIO
Należy przechowywać w suchym miejscu w następujących warunkach: temperatura powietrza w magazynach powinna wynosić minimum 10°C, maksymalnie 25°C, wilgotność względna powietrza nie powinna przekraczać 70%.