APETINA
Ser typu śródziemnomorskiego
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser sałatkowy marki Grikios to ser typu greckiego, idealny do sałatek. Ser solankowy, wytwarzany z krowiego mleka pasteryzowanego ma zwartą konsystencję, dzięki czemu nadaje się do krojenia. Należy do serów kwasowo-podpuszczkowych, pełnotłustych – 45% zawartości tłuszczu w suchej masie.
Ser typu feta Grikios, oprócz klasycznej greckiej sałatki, nadaje się także do zapiekania i przyrządzania potraw na ciepło. Idealny dla miłośników świeżej kuchni śródziemnomorskiej.
Smaczne potrawy z serem Grikios – propozycje:
Ser sałatkowy Grikios 200 g
pasteryzowane MLEKO
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
podpuszczka mikrobiologiczna
Zawartość tłuszczu w suchej masie: 45 %
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Ser typu śródziemnomorskiego
Ser sałatkowo-kanapkowy tłusty (18% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy półtłusty (12% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy (bez laktozy)
Ser sałatkowy (typu feta)
Ser Feta D.O.P.
Ser Feta D.O.P.
Ser Manouri D.O.P.
Ser Feta D.O.P. BIO