MAGNUM
Lody kokosowe o smaku mango i marakui
Cena przed obniżką: 25,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Lody o smaku belgijskiej czekolady to połączenie delikatnych, bogatych lodów z luksusową, belgijską czekoladą Haagen-Dazs oraz dodatkiem pysznych drobinek krówki czekoladowej, która jest dopełnieniem tego wyjątkowego, czekoladowego smaku.
wyselekcjonowane składniki
wysoka jakość
świeża ŚMIETANA (35 %)
zagęszczone MLEKO odtłuszczone
belgijska czekolada (13 %) (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy)
cukier
kawałki belgijskiej czekolady (10 %) (masa kakaowa, cukier, tłuszcz MAŚLANY, masło kakaowe, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy)
żółtko z JAJ
kakao w proszku
naturalny aromat waniliowy
Informacja dla alergików: patrz lista składników zaznaczona pogrubianą czcionką.
Nie zawiera glutenu.
Wartość energetyczna | 1132kJ | 14.00% | |
na 100 g 1316 kJ 314 kcal | |||
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/ 2 000 kcal) |
Bezglutenowy
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Lody czekoladowe z belgijską czekoladą. Składniki: świeża śmietana (29%), mleko zagęszczone odtłuszczone, belgijska czekolada (13%)(masa kakaowa, cukier, tłuszcz maślany, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), żółtko jaj, kakao w proszku, naturalny aromat waniliowy.
Wymiar liczbowy 460
Packing | Not Recyclable |
Pack | Not Recyclable |
Inner Pack | Not Recyclable |
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Typ | Kubek |
ml
Średnia miara (e)
4
Zawiera co najmniej 4 porcje.
Lody kokosowe o smaku mango i marakui
Cena przed obniżką: 25,99 zł
Lody Double Starchaser
Cena przed obniżką: 25,99 zł
Lody o smaku ciasteczkowym z sosem cynamonowo-karmelowym
Cena przed obniżką: 25,99 zł
Lody o smaku słonego karmelu
Lody o smaku belgijskiej czekolady
Lody waniliowe z kawałkami orzechów makadamia
Lody waniliowe z sosem karmelowym i orzechami pekan
Lody waniliowe
Lody sernikowe z kawałkami ciasteczek
Netflix & Chill'd Lody o smaku masła orzechowego z preclami i brownie
Lody śmietankowe z sosem karmelowym
Peanut Butter Lody o smaku masła orzechowego
Lody truskawkowo- śmietankowe
Lody czekoladowe bez cukru
Lody pistacjowe bez cukru
Lody waniliowe bez cukru
Lody waniliowe z łyżeczką
Mochi o smaku pistacjowym
Sundae Dulce De-lish Lody
Sundae Cookie Vermont-ster Lody śmietankowe z kawałkami ciastek, czekolady i sosem czekoladowym
Lody Vanilla Pecan Blondie
Lody o smaku makaroników czekoladowych
Lody o smaku makaroników truskawkowo-malinowych
Lody wegańskie karmelowe z kawałkami ciastek i czekolady
Lody Cioccolato Domori
Lody Caffe Segafredo
Lody Amarena Fabbri
Lody jagodowo waniliowe z kawałkami makaroników
Lody cytrynowe z kawałkami makaroników
Cookie Dough Lody waniliowe z kawałkami ciastek i czekolady
Almond Lody
Dulce De-lish Lody o smaku solonego karmelu z kawałkami karmelu
Lody o smaku mascarpone z cytryną
Lody oreo
Lody kakaowo ciasteczkowe z dodatkami
Lody o smaku słonego karmelu
Lody waniliowe z kawałkami orzechów makadamia
Lody waniliowe
Lody waniliowe z sosem karmelowym i orzechami pekan
Lody sernikowe z kawałkami ciasteczek
Lody truskawkowo- śmietankowe
Fruit Collection Lody owocowe 4 szt.
Lody o smaku makaroników czekoladowych
Lody o smaku makaroników truskawkowo-malinowych
Lody jagodowo waniliowe z kawałkami makaroników
Lody cytrynowe z kawałkami makaroników
Dla wyjątkowego smaku, wyjmij lody z zamrażalnika 10-15 minut przed podaniem.
Przechowywać w temperaturze -18 °C lub niższej. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu. Najlepiej spożyć przed: patrz pod spodem opakowania.
Maks. temp. °C -18
400 g e
Häagen-Dazs
Marka | Häagen-Dazs |
Green Dot
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Lody z wyselekcjonowanych składników.
Firma Häagen-Dazs produkuje niezrównane lody od 1960 roku. Wizja naszego założyciela, Reubena Mattusa, zakładała produkcję najlepszych lodów na świecie z wyselekcjonowanych składników wysokiej jakości. Reuben żywił przekonanie, że jeśli ktoś ma przepadać za lodami, to musi być to rzeczywiste i wzbogacające doświadczenie, a nie samo serwowanie „zimnego i słodkiego", skądinąd powszechne w tamtym czasie.