INDYKPOL
Polędwica z Indyka z sosem Borówkowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Aromatyczna wędzonka z ćwiartki kurczęcej. Do wyprodukowania 100g produktu użyto 100g ćwiartki z kurczaka, którą wędzono dymem bukowo – olchowym.. Doskonała jako dodatek do sałatek , zup i bigosów
ćwiartka z kurczaka (100 g produktu otrzymano ze 100 g surowca)
sól
stablizatory: E450, E451
glukoza
drożdże
substancje zagęszczające: E412, E 415
aromaty (zawierają SKORUPIAKI, RYBY, LAKTOZĘ z MLEKA)
wzmacniacze smaku: E621, E627, E631
hydrolizat białkowy z kukurydzy i rzepaku
aromat dymu wędzarniczego
przeciwutleniacz: E316
substancja konserwująca: E250
Skorupiaki: Zawiera
Ryba: Zawiera
Mleko: Zawiera
Soja: Może zawierać
Polędwica z Indyka z sosem Borówkowym
Filet z piersi kurczaka pieczony
Nuggetsy z piersi kurczaka
Burger z kurczaka
Burger z kurczaka z serem
Nuggetsy z kurczaka
Nuggetsy z kurczaka w tempurze
Polędwiczki z kurczaka panierowane
Polędwiczka panierowana
Hamburger drobiowy Classic
Filety z piersi kurczaka panierowane
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Pad Thai z kurczakiem
Chicken Bites
Kebab z kurczaka
Kurczak po azjatycku z makaronem
Tortilla z mięsem i warzywami
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
Zapiekanka extra looong z Kurczakiem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Skrzydełka pieczone piwoszki
Tajski kurczak z ryżem i warzywami
Chicken Cashew Nuts z ryżem jaśminowym kurczakiem i sosem
Shoarma z cheddar
Shoarma ostra
burrito z kurczakiem
Noga z kurczaka pieczona
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Kurczak po chińsku w warzywnym sosie z grzybami mun
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Skrzydła pikantne
Skrzydła łagodne
Skrzydełka z kurczaka panierowane pikantne
Satay Curry z ryżem jaśminowym z kurczakiem i sosem
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Zestaw rosołowy z kaczki Pekin KLASA A świeży (520g-780g)
Filet z piersi kurczaka pieczony
Pasztet podlaski z kurcząt
Pasztet podlaski pomidorowy
Filet z piersi kaczki Pekin ze skórą KLASA A świeży (400g-600g)
Indyk w galarecie bez "E"
Nuggetsy z piersi kurczaka
Filet z kurczaka kukurydzianego klasa A (400g - 600g)
Kurczak w galarecie bez "E"
Noga z kaczki Pekin KLASA A świeża (400g-600g)
Kaczka w galarecie bez "E"
Wieprzowina w galarecie bez "E"
Filety z piersi kurczaka panierowane
Gęś w galarecie bez "E"
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów