INDYKPOL
Polędwica z Indyka z sosem Borówkowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Soczyste polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce. Idealne do przygotowania szybkiego dania oraz przekąski. Szczególnie doceniane przez osoby lubiące pikantne smaki. Bez dodatku glutaminianu sodu
Polędwiczka z kurczaka 80%, mąka PSZENNA, skrobia modyfikowana, sól, skrobia ryżowa, substancje spulchniająca: E 450, E 500; ekstrakty z przypraw, aromaty, oregano suszone, skrobia z PSZENICY, olej rzepakowy, pieprz cayenne, papryka, cukier, suszony czosnek, glukoza.
Może zawierać: SOJĘ, GORCZYCĘ,białka MLEKA łącznie z LAKTOZĄ, JAJA.
Polędwica z Indyka z sosem Borówkowym
Filet z piersi kurczaka pieczony
Nuggetsy z piersi kurczaka
Burger z kurczaka
Burger z kurczaka z serem
Nuggetsy z kurczaka
Nuggetsy z kurczaka w tempurze
Polędwiczki z kurczaka panierowane
Polędwiczka panierowana
Hamburger drobiowy Classic
Filety z piersi kurczaka panierowane
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Pad Thai z kurczakiem
Chicken Bites
Kebab z kurczaka
Kurczak po azjatycku z makaronem
Tortilla z mięsem i warzywami
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
Zapiekanka extra looong z Kurczakiem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Skrzydełka pieczone piwoszki
Tajski kurczak z ryżem i warzywami
Chicken Cashew Nuts z ryżem jaśminowym kurczakiem i sosem
Shoarma z cheddar
Shoarma ostra
burrito z kurczakiem
Noga z kurczaka pieczona
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Kurczak po chińsku w warzywnym sosie z grzybami mun
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Skrzydła pikantne
Skrzydła łagodne
Skrzydełka z kurczaka panierowane pikantne
Satay Curry z ryżem jaśminowym z kurczakiem i sosem
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Zestaw rosołowy z kaczki Pekin KLASA A świeży (520g-780g)
Filet z piersi kurczaka pieczony
Pasztet podlaski z kurcząt
Pasztet podlaski pomidorowy
Filet z piersi kaczki Pekin ze skórą KLASA A świeży (400g-600g)
Indyk w galarecie bez "E"
Nuggetsy z piersi kurczaka
Filet z kurczaka kukurydzianego klasa A (400g - 600g)
Kurczak w galarecie bez "E"
Noga z kaczki Pekin KLASA A świeża (400g-600g)
Kaczka w galarecie bez "E"
Wieprzowina w galarecie bez "E"
Filety z piersi kurczaka panierowane
Gęś w galarecie bez "E"
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Kebab z kurczaka
Przechowywać w temperaturze od +2° C do +6° C
Produkt wyjąć z opakowania; piec w piekarniku na ruszcie w temp. 200°C przez 10 min.
ROLDROB S.A. 97-200 Tmaszów Mazowiecki, ul.Warszawska 168/172
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów