MLEKPOL
Ser Edamski w plastrach
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser tłusty, półtwardy, podpuszczkowy dojrzewający. Produkowany z mleka pasteryzowanego o znormalizowanej zawartości tłuszczu, poddanego zaszczepianiu, zaprawianiu, następnie odpowiedniej obróbce skrzepu. Zapakowany próżniowo i poddany procesowi dojrzewania. Po tym okresie konfekcjonowany na różne gramatury i pakowane w atmosferze gazów obojętnych lub próżniowo
Produkty przeznaczone do bezpośredniego spożycia, również jako składniki wielu potraw. Przeznaczone są dla wszystkich sektorów rynku konsumenckiego za wyjątkiem osób uczulonych na gluten i białka roślinne, mogą być również spożywane przez wegetarian i wegan.
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka, barwnik – karoteny.
Ser Edamski w plastrach
Ser Rycki Edam w plastrach
Ser żółty Edamski 30% tłuszczu (plastry)
Ser żółty Edamski ( plastry)
Ser Edam, plastry
Ser wegański edam plastry
Ser Mascarpone
Ser Mascarpone wanilia z nutą białej czekolady
Mleko UHT 3,2%
Mleko UHT 0,5%
Mleko UHT bez laktozy 1,5%
Mleko UHT 1,5%
Jogurt grecki 10%
Mleko Łowickie bez laktozy 3,2% UHT
Serek homogenizowany waniliowy bez laktozy
Jogurt grecki light 4% bez laktozy
Śmietanka Łowicka UHT 30% bez laktozy
Śmietanka Łowicka UHT 12%
Śmietanka Łowicka UHT 18%
Śmietanka tortowa łowicka 36%
Kefir Łowicki
Ser Gouda, plastry
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 8°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 48 godzin.