APETINA
Ser biały do sałatek bez laktozy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Delikatny i Kremowy
Idealna tekstura
Wysokiej jakości ser typu śródziemnomorskiego w zalewie olejowej
Delikatnie posiekane pesto jako komponent
Łatwy w użyciu
Opakowanie dokładnie na jeden raz bez zbędnego przechowywania
Zielone Pesto bazyliowe i ser nadaje idealny smak potrawom
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
zalewa olejowa (olej rzepakowy, pesto bazyliowe 15% (olej słonecznikowy, bazylia 47%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, ser, czosnek, skrobia ziemniaczana, cukier, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas askorbinowy))
ser (mleko pasteryzowane,
sól, kultury bakterii kwasu mlekowego,
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa (olej rzepakowy, pesto bazyliowe 15% (olej słonecnikowy, bazylia 47%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, ser, czosnek, skrobia ziemniaczana, cukier, regulatory kwasowaści: kwas mlekowy, kwas askorbinowy)).
Wymiar liczbowy 100
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Dania |
Typ | Opakowanie |
g
norweski
polski
Ser biały do sałatek bez laktozy
Ser typu śródziemnomorskiego z suszonymi pomidorami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonymi oliwkami i czosnkiem w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z chilli w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z ziołami i przyprawami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonym pesto w oleju (kostki)
Ser Fellada 30%
Ser typu śródziemnomorskiego
Ser biały do sałatek bez laktozy
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Ser tarty Red Cheddar
Ser Mozzarella tarty
Ser typu śródziemnomorskiego z suszonymi pomidorami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonymi oliwkami i czosnkiem w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z chilli w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z ziołami i przyprawami w oleju (kostki)
Serek kremowy z pesto i rukolą
Serek kremowy z jogurtem typu islandzkiego Skyr
Serek kremowy z papają i curry
Serek kremowy jalapeno
Serek kremowy z pomidorami i bazylią
Ser typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z czerwoną papryką i chilli w zalewie solankowej (kostki)
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Arla Apetina
Marka | Arla |
Wyprodukowano w Danii.