LISNER
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Seko Śledź w galarecie zawiera parowane kawałki śledzia zanurzone w gęstej galarecie. Przekąska doprawiona gotowanymi warzywami, które nadają słodkawego posmaku. Śledzia można zjeść na raz lub dodać go jako dodatek do dania głównego. Idealnie komponuje się z sokiem ze świeżej cytryny.
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Płaty śledziowe ala Bismarck
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Śledź w galarecie z warzywami
Fileciki śledziowe w słodkim sosie z rodzynkami
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Sałatka warzywna z jajkiem
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe w oleju
Pasta makrelowa
Pasta jajeczna
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Ryba po grecku
Makrela w galarecie z warzywami
Dorsz po grecku
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Łagodna pasta makrelowa
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka