SUEMPOL
Łosoś wędzony na gorąco BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Łosoś atlantycki ekologiczny wędzony na gorąco, kawałek ze skórą
Kraj pochodzenia; Norwegia, Irlandia, Szkocja
Metoda produkcji : wyhodowane
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
jakość, świeżość, smak, zdrowie
zalecany przez Fundację Rozwoju Kardiochirurgii
Łosoś wędzony na gorąco BIO
Łosoś wędzony na gorąco naturalny
Roladki z łososia wędzone na gorąco
Łosoś wędzony na gorąco naturalny
Łosoś norweski stek wędzony na gorąco (140g-260g)
Łosoś Norweski wędzony BIO
Łosoś Atlantycki wędzony na zimno, plastrowany
Łosoś wędzony marynowany kanapkowy z koprem
Łosoś z Alaski wędzony plasterkowany
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Łosoś wędzony na gorąco naturalny
Łosoś wędzony na gorąco z pieprzem
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Roladki z łososia wędzone na gorąco
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Pstrąg łososiowy
Wędzony łosoś w kremie
Wędzony łosoś w kremie z zielonymi warzywami
Paróweczki łososiowe bez konserwantów
Łosoś wędzony klasyczny plasterkowany
Frankfurterki z łososia
Produkt gotowy do spożycia.
Przechowywać w temperaturze od -2°C do +4°C. Spożyć zaraz po otwarciu opakowania.
Min. temp. °C -2
Maks. temp. °C 4
ul. Białostocka 69A 17-100 Bielsk Podlaski
Pakowano w atmosferze ochronnej. Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-05, Rolnictwo spoza UE FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C136831
Suempol Sp. z o.o. ul. Białostocka 69A 17-100 Bielsk Podlaski
Suempol
| Marka | Suempol |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
FSC
Suempol Polska Firma Rodzinna
Metoda produkcji: wyhodowano. Kraj pochodzenia: patrz numer partii: N-Norwegia, S-Szkocja.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów