O SOLE
Sól warzona jodowana
Najniższa cena: 2,69 zł
26% taniej

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól alpejska z rejonu Salzkammergut* Sól alpejska warzona ma wszechstronne zastosowanie w kuchni - sprawdza się do codziennego przyprawiania potraw. Podkreśla smak warzyw oraz mięs. Jest doskonała również do solenia wody do gotowania makaronów, kasz czy ryżów. *Sól alpejska Prymat jest wydobywana w czystym i malowniczym rejonie austriackich Alp - Salzkammergut, pokrytym głównie jeziorami oraz górami. Złoża soli, z których powstaje, pochodzą sprzed około 250 milionów lat.
Sól warzona jodowana
Najniższa cena: 2,69 zł
26% taniej
Sól morska jodowana gruboziarnista
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Sól morska jodowana (grubo mielona)
Sól alpejska warzona drobnoziarnista jodowana
Sól morska jodowana o obniżonej zawartości sodu (z potasem)
Sól morska jodowana drobnoziarnista
Sól morska jodowana - młynek
Sól kamienna spożywcza jodowana
Goździki całe
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 1,79 zł
28% taniej
Cynamon mielony
Najniższa cena: 1,69 zł
Papryka słodka mielona XL
Liść laurowy suszony XL
Przyprawa do ciasteczek korzennych i pierniczków
Najniższa cena: 2,29 zł
Czosnek suszony XL
Majeranek suszony XL
Imbir mielony
Najniższa cena: 1,69 zł
Kwas cytrynowy XXL
Gałka muszkatołowa mielona
Najniższa cena: 1,79 zł
Cebulka smażona
Najniższa cena: 8,99 zł
Przyprawa do grzanego piwa i wina - grzańca
Najniższa cena: 1,69 zł
Cukier z wanilią do ciast i deserów
Najniższa cena: 3,79 zł
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)
Przyprawa do kawy i deserów
Najniższa cena: 2,19 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska, Tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl
Prymat
| Marka | Prymat |
Sól alpejska z rejonu Salzkammergut* Sól alpejska warzona ma wszechstronne zastosowanie w kuchni - sprawdza się do codziennego przyprawiania potraw. Podkreśla smak warzyw oraz mięs. Jest doskonała również do solenia wody do gotowania makaronów, kasz czy ryżów. *Sól alpejska Prymat jest wydobywana w czystym i malowniczym rejonie austriackich Alp - Salzkammergut, pokrytym głównie jeziorami oraz górami. Złoża soli, z których powstaje, pochodzą sprzed około 250 milionów lat.
Warto wiedzieć Kiedy solimy potrawy? Aby potrawy smakowały jak najlepiej, dopraw je solą na końcu przyrządzania. Lepiej nie używać soli do pieczenia, smażenia czy marynowania, ale dodawać ją już pod sam koniec przygotowania potrawy, gdy np. mięso jest już prawie gotowe. Szczególnie dotyczy to wątróbki czy polędwicy wołowej, ponieważ posolenie ich przed obróbką termiczną może spowodować, że będą zbyt twarde. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów