O SOLE
Sól warzona jodowana
Najniższa cena: 3,29 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól alpejska z rejonu Salzkammergut* Sól alpejska warzona ma wszechstronne zastosowanie w kuchni - sprawdza się do codziennego przyprawiania potraw. Podkreśla smak warzyw oraz mięs. Jest doskonała również do solenia wody do gotowania makaronów, kasz czy ryżów. *Sól alpejska Prymat jest wydobywana w czystym i malowniczym rejonie austriackich Alp - Salzkammergut, pokrytym głównie jeziorami oraz górami. Złoża soli, z których powstaje, pochodzą sprzed około 250 milionów lat.
Sól warzona jodowana
Najniższa cena: 3,29 zł
Sól alpejska warzona drobnoziarnista jodowana
Curry
Najniższa cena: 1,39 zł
14% taniej
Kmin rzymski mielony
Najniższa cena: 1,49 zł
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,49 zł
Majeranek suszony
Najniższa cena: 1,49 zł
Ziele angielskie całe
Najniższa cena: 1,49 zł
Liść lubczyku
Najniższa cena: 1,49 zł
Liście laurowe suszone
Najniższa cena: 1,49 zł
Chili pieprz cayenne
Najniższa cena: 1,49 zł
Mieszanka przyprawowa na grilla - klasyczna
Najniższa cena: 4,59 zł
Mieszanka przyprawowa na grilla - klasyczna
Najniższa cena: 1,39 zł
0% taniej
Gorczyca biała (cała)
Najniższa cena: 1,49 zł
Papryka ostra mielona
Najniższa cena: 1,49 zł
Pieprz ziołowy mielony
Najniższa cena: 1,49 zł
Mieszanka przyprawowa na grilla - ziołowa
Najniższa cena: 1,39 zł
0% taniej
Kurkuma mielona
Najniższa cena: 1,49 zł
Kolendra (cała)
Najniższa cena: 1,49 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska, Tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Sól alpejska z rejonu Salzkammergut* Sól alpejska warzona ma wszechstronne zastosowanie w kuchni - sprawdza się do codziennego przyprawiania potraw. Podkreśla smak warzyw oraz mięs. Jest doskonała również do solenia wody do gotowania makaronów, kasz czy ryżów. *Sól alpejska Prymat jest wydobywana w czystym i malowniczym rejonie austriackich Alp - Salzkammergut, pokrytym głównie jeziorami oraz górami. Złoża soli, z których powstaje, pochodzą sprzed około 250 milionów lat.
Warto wiedzieć Kiedy solimy potrawy? Aby potrawy smakowały jak najlepiej, dopraw je solą na końcu przyrządzania. Lepiej nie używać soli do pieczenia, smażenia czy marynowania, ale dodawać ją już pod sam koniec przygotowania potrawy, gdy np. mięso jest już prawie gotowe. Szczególnie dotyczy to wątróbki czy polędwicy wołowej, ponieważ posolenie ich przed obróbką termiczną może spowodować, że będą zbyt twarde. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów