DARY NATURY
Przyprawa prowansalska BIO
Najniższa cena: 7,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zioła prowansalskie zawierają duże ilości substancji czynnych: olejki lotne, garbniki i gorycze. Związki te pobudzają zmysł powonienia i smaku, wzmagają apetyt i ułatwiają trawienie.Zioła prowansalskie są szczególnie polecane, jako przyprawa do potraw tłustych. Korzystnie wpływają na mało urozmaicone i mdłe potrawy dietetyczne – używane są często w diecie bezsolnej. Mają szerokie zastosowanie jako przyprawa do zup, sosów ziołowych, sałatek, twarogów i jaj. Są również niezastąpione przy sporządzaniu pieczeni, mięs mielonych, potraw z grilla, farszów oraz potraw z ryb i drobiu.
100 % naturalnych składników dla uzyskania pełni smaku i aromatu
Przyprawa prowansalska BIO
Najniższa cena: 7,99 zł
Zioła prowansalskie
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Zioła prowansalskie
Zioła prowansalskie - mieszanka
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,99 zł
Liście laurowe
Najniższa cena: 1,99 zł
Pieprz czarny ziarnisty
Najniższa cena: 1,99 zł
Mieszanka przyprawowa klasyczna
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Musztarda grillowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
9% taniej
Ziele angielskie
Najniższa cena: 2,15 zł
Mieszanka przyprawowa grzanki złociste
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Pieprz czarny mielony
Najniższa cena: 1,99 zł
Mieszanka przyprawowa do karkówki
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Grillowane bakłażany i cukinie Przygotowanie 20 min Gotowanie 6 min Porcje 6 Składniki: 2 bakłażany pokrojone w plastry 2 cukinie pokrojone w plastry sól morska Kamis 500 ml oleju 2 łyżki octu winnego z białego wina Kamis 500 ml oleju 2 łyżeczki ziół prowansalskich Kamis ½ łyżeczki pieprzu czarnego mielonego Kamis 1 łyżka czosnku w płatkach Kamis 1. Bakłażany i cukinie oprósz solą i odstaw na kilkanaście minut. 2. Po tym czasie lekko odciśnij, lekko skrop octem winnym i 3 łyżkami oleju, wymieszaj. 3. Bakłażany i cukinie smaż na mocno rozgrzanej patelni ryflowanej po 3 min po obu stronach. 4. Po zdjęciu z patelni oprósz ziołami prowansalskimi i pieprzem. 5. Układaj w wyparzonych słoikach, do każdego włóż kilka płatków czosnku, a następnie zalej olejem rozgrzanym do ok. 100 °C. Zakręć i odstaw do góry dnem do wystygnięcia. Przechowuj w chłodnym, ciemnym miejscu. 6. Idealny dodatek do zapiekanek, kanapek, sałatek, wędlin, serów.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów