DELECTA
Drożdże do pizzy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 0,95 zł
0% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bez sztucznych dodatków
Drożdże do pizzy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 0,95 zł
0% taniej
Drożdże suszone instant (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,75 zł
Drożdże Babuni świeże
Najniższa cena: 1,95 zł
Drożdże domowe świeże
Najniższa cena: 2,15 zł
Płatki drożdżowe nieaktywne
Najniższa cena: 18,99 zł
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Drożdże Babuni do słodkich wypieków świeże
Drożdże Babuni Lux świeże (2x42g)
Płatki drożdżowe nieaktywne
Płatki drożdżowe nieaktywne BIO
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Drożdże suszone bezglutenowe BIO
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Papryka słodka mielona
Papryka ostra mielona
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Drożdżówki Przygotowanie 3 godz. Gotowanie 15 min. Porcje 8 Ciasto: 8 g Drożdży suszonych Kamis 500 g mąki pszennej typ 500 80 g cukru 1/3 łyżeczki soli 250 ml mleka 3,2 % 3 jaja 100 g masła 5 ml Aromatu pomarańczowego Kamis Kruszonka: 60 g masła 50 g cukru pudru 80 g mąki Sposób przygotowania: 1. Drożdże wymieszaj z 4 łyżkami ciepłego mleka, odstaw na 15 min. 2. Mąkę wymieszaj z cukrem i solą, dodaj mleko, 2 ubite jaja, roztopione masło, aromat i wyrośnięte drożdże. 3. Wyrabiaj ciasto ok. 7 min. aż będzie gładkie i jednolite, odstaw w ciepłe miejsce na 1 godz. 4. Składniki na kruszonkę wymieszaj, rozetrzyj, odstaw do lodówki. 5. Ciasto podziel na 24 części, każdy ok. 45 g, uformuj wałki o średnicy ok. 1,5 cm. 6. Z 3 wałków zapleć luźny warkocz, zwiń w koło, łączenia umieść pod spodem. 7. Drożdżówki ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, odstaw na 30 min., następnie posmaruj rozkłóconym jajkiem, posyp kruszonką, piecz 15 min. w temp. 180°C.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów