DELECTA
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,29 zł
22% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bez sztucznych dodatków
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,29 zł
22% taniej
Płatki drożdżowe nieaktywne
Najniższa cena: 11,99 zł
Płatki drożdżowe nieaktywne BIO
Drożdże suszone bezglutenowe BIO
Drożdże do pizzy (na 0,5kg mąki)
Drożdże domowe świeże
Drożdże Babuni świeże
Drożdże Babuni do słodkich wypieków świeże
Drożdże suszone instant (na 0,5 kg mąki)
Drożdże Babuni Lux świeże (2x42g)
Płatki drożdżowe nieaktywne
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,99 zł
Liście laurowe
Najniższa cena: 1,99 zł
Pieprz czarny ziarnisty
Najniższa cena: 1,99 zł
Mieszanka przyprawowa klasyczna
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Musztarda grillowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
9% taniej
Ziele angielskie
Najniższa cena: 2,15 zł
Mieszanka przyprawowa grzanki złociste
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Pieprz czarny mielony
Najniższa cena: 1,99 zł
Mieszanka przyprawowa do karkówki
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Drożdżówki Przygotowanie 3 godz. Gotowanie 15 min. Porcje 8 Ciasto: 8 g Drożdży suszonych Kamis 500 g mąki pszennej typ 500 80 g cukru 1/3 łyżeczki soli 250 ml mleka 3,2 % 3 jaja 100 g masła 5 ml Aromatu pomarańczowego Kamis Kruszonka: 60 g masła 50 g cukru pudru 80 g mąki Sposób przygotowania: 1. Drożdże wymieszaj z 4 łyżkami ciepłego mleka, odstaw na 15 min. 2. Mąkę wymieszaj z cukrem i solą, dodaj mleko, 2 ubite jaja, roztopione masło, aromat i wyrośnięte drożdże. 3. Wyrabiaj ciasto ok. 7 min. aż będzie gładkie i jednolite, odstaw w ciepłe miejsce na 1 godz. 4. Składniki na kruszonkę wymieszaj, rozetrzyj, odstaw do lodówki. 5. Ciasto podziel na 24 części, każdy ok. 45 g, uformuj wałki o średnicy ok. 1,5 cm. 6. Z 3 wałków zapleć luźny warkocz, zwiń w koło, łączenia umieść pod spodem. 7. Drożdżówki ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, odstaw na 30 min., następnie posmaruj rozkłóconym jajkiem, posyp kruszonką, piecz 15 min. w temp. 180°C.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów