PIĄTNICA Twaróg Wiejski
Półtłusty
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Twaróg półtłusty bez laktozy to znakomite rozwiązanie dla konsumentów nietolerujących cukru mlecznego. Twaróg Mazurski Smak to naturalny twaróg wytwarzany na podstawie tradycyjnych receptur z najlepszego mazurskiego mleka. Dzięki zastosowaniu enzymu laktazy, zawarta w mleku laktoza została rozłożona, przy zachowaniu pełnej wartości odżywczej i walorów smakowych produktu. Twaróg półtłusty Mazurski Smak bez laktozy to smaczne samodzielne danie, dodatek do potraw, wspaniała baza deserów i serników.
wyprodukowano bez stosowania GMO
bez laktozy
mleko (wyprodukowane bez stosowania GMO)
kultury bakterii mlekowych
Składniki modyfikowane genetycznie | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 254
g
Średnia miara (e)
Półtłusty
Twaróg bez laktozy półtłusty
Twaróg półtłusty
Twaróg śmietankowy
Twaróg półtłusty
Twaróg półtłusty BIO
Twaróg półtłusty
Twaróg półtłusty
Twaróg łowicki półtłusty
Twaróg półtłusty bez laktozy
Twaróg łowicki półtłusty klinek
Twaróg półtłusty klinek BIO
Twaróg półtłusty klinek bez laktozy
Twaróg półtłusty klinek
Twaróg tłusty klinek
Twaróg półtłusty klinek
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Mlekpol
Marka | Mlekpol |
Podmarka Mazurski Smak
Wyprodukowano w Polsce.