TEMAR
Ser Parmigiano Reggiano
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Parmezan to ser o niepowtarzalnym smaku i aromacie, który jest produkowany tylko w kilku regionach Włoch. Ser twardy Parmigiano Reggiano otrzymywany jest z surowego mleka krowiego i posiada pełny i wyrazisty smak. Polecany do konsumpcji w postaci tartej.
surowe MLEKO krowie
sól
podpuszczka zwierzęca (cielęca)
Minimum 32 % tłuszczu w suchej masie
Mleko, sól, podpuszczka.
Wymiar liczbowy 0.100
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Typ | Tacka |
Waga brutto 108
kg
Średnia miara (e)
Ser Parmigiano Reggiano
Ser Parmigiano Reggiano (klinek) D.O.P.
Ser Parmigiano Reggiano D.O.P.
Ser Parmigiano Reggiano D.O.P.
Ser Parmigiano Reggiano D.O.P. BIO
Ser Grana Padano D.O.P. (klinek)
Ser Camembert Royal
Najlepiej spożyć przed: patrz na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze: +2 °C/+8 ℃.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Tartaczna 34, 40-749 Katowice
PPH TEMAR Sp. z o.o. Sp.k., ul. Tartaczna 34, 40-749 Katowice www.temar.pl
Marka | Unbranded |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Chroniona nazwa pochodzenia produktu
Parmigiano Reggiano to ser twardy, długo dojrzewający. Ser ma pełny, bogaty smak i intensywny aromat. Oryginalność produktu potwierdza znak CHNP (Chroniona Nazwa Pochodzenia).