HERBAPOL
Konfitura z wiśni ekstra
Najniższa cena: 6,49 zł
2% więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Konfitura z Wiśni ekstra o obniżonej zawartości cukru, pasteryzowana. Nasza konfitura powstaje wyłącznie z wiśni nadwiślanki słynącej z wyśmienitego smaku i esencjonalności. Odmiana ta jest uprawiana jedynie w dolinie środkowej Wisły, a tradycja uprawy sięga ponad 100 lat.
100 % wiśnia nadwiślanka
bez gumy guar
wiśnia nadwiślanka
cukier
substancja żelująca: pektyny
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Sporządzono z 70 g owoców na 100 g produktu
Łączna zawartość cukru 40 g na 100 g produktu
o obniżonej zawartości cukru
Wiśnia nadwiślanka, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Sporządzono z 70 g owoców na 100 g produktu.
Wymiar liczbowy 240
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
g
Konfitura z wiśni ekstra
Najniższa cena: 6,49 zł
2% więcej
Konfitura extra z wiśni niskosłodzona
Wiśnia konfitura
Imbir z Pomarańczą i Pigwą 20 torebek ex.
Syrop z pomarańcza
Najniższa cena: 6,49 zł
Syrop z czarnej porzeczki
Najniższa cena: 6,99 zł
Herbata owocowa truskawka i mango 20 torebek ex.
Malina 40 torebek ex.
Najniższa cena: 10,29 zł
Idziemy na jagody Herbata owocowa jagoda i figa 20 torebek ex.
Napój owocowo-herbaciany czarna herbata kwiat wiśni i skrzyp
Napój owocowo-herbaciany zielona herbata mango i pokrzywa
Syrop malinowy
Syrop truskawkowy
Syrop malinowy z żurawiną
Syrop malinowy z lipą
Syrop cytrynowy
Syrop malinowy z melisą
Syrop wiśniowy
Dżem z owocami leśnymi niskosłodzony
Najlepiej spożyć przed końcem: data (numer partii) na wieczku. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Niewielkie ilości wody na powierzchni konfitury są zjawiskiem naturalnymi nie stanowi to wady produktu.
Produkt z owoców może zawierać pozostałości pestek.
Herbapol
Marka | Herbapol |
Chroniona nazwa pochodzenia produktu
Nasza konfitura powstaje wyłącznie z wiśni nadwiślanki słynącej z wyśmienitego smaku i esencjonalności. Odmiana ta jest uprawiana jedynie w dolinie środkowej Wisły, a tradycja uprawy sięga ponad 100 lat.