DELECTA
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,95 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
W wypiekach: środek spulchniający, nadaje puszystości i lekkości – najlepiej sprawdza się w szybkich wypiekach i wysokich temperaturach np. w plackach. Po jej dodaniu do ciasta należy zacząć ciasto piec – szybko wchodzi w reakcję. Do stosowania w kulinariach i nie tylko, jest całkowicie biodegradowalna.
uniwersalna w kuchni
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
soda oczyszczona do żywności - wodorowęglan sodu
Wymiar liczbowy 40
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,95 zł
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 1,00 zł
Proszek do pieczenia BIO
Najniższa cena: 2,49 zł
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Soda oczyszczona
Soda oczyszczona
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia BIO (na 0,5 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Amoniak spożywczy do wypieków
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Przyprawa do kurczaka złocista
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do gyrosa
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,65 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 5,25 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 2,79 zł
29% taniej
Sos sałatkowy czosnkowy
Najniższa cena: 1,75 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do indyka
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos sałatkowy włoski
Najniższa cena: 1,75 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Racuchy z jabłkami Przygotowanie 15 min Gotowanie 10 min Porcje 4 Składniki: 220 g mąki 1 łyżeczka sody oczyszczonej Kamis Szczypta soli 1 duże jabłko 2 jaja 2 łyżki cukru 1 łyżeczka cukru wanilinowego Kamis 250 ml maślanki olej do smażenia Sposób przygotowania: 1. Mąkę wymieszaj z sodą i solą. 2. Jabłka obierz, pokrój na ćwiartki, usuń gniazda nasienne, następnie pokrój na plastry. 3. Jaja ubij z cukrem i cukrem wanilinowym. 4. Do ubitych jaj dodaj maślankę, mąkę, wymieszaj na jednolite ciasto, dodaj jabłka, delikatnie wymieszaj. 5. Na średnio rozgrzaną patelnię nakładaj łyżką ciasto tak, żeby w każdym placku o średnicy ok 8 cm były 2-3 plastry jabłek. 6. Smaż na wolnym ogniu po 3-4 minuty na każdej ze stron, podawaj oprószone cukrem pudrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów