DELECTA
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 1,19 zł
16% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
W wypiekach: środek spulchniający, nadaje puszystości i lekkości – najlepiej sprawdza się w szybkich wypiekach i wysokich temperaturach np. w plackach. Po jej dodaniu do ciasta należy zacząć ciasto piec – szybko wchodzi w reakcję. Do stosowania w kulinariach i nie tylko, jest całkowicie biodegradowalna.
uniwersalna w kuchni
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 1,19 zł
16% taniej
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 9,55 zł
Proszek do pieczenia BIO
Najniższa cena: 2,49 zł
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia BIO (na 0,5 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Amoniak spożywczy do wypieków
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,99 zł
Liście laurowe
Najniższa cena: 1,99 zł
Pieprz czarny ziarnisty
Najniższa cena: 1,99 zł
Mieszanka przyprawowa klasyczna
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Musztarda grillowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
9% taniej
Ziele angielskie
Najniższa cena: 2,15 zł
Mieszanka przyprawowa grzanki złociste
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Pieprz czarny mielony
Najniższa cena: 1,99 zł
Mieszanka przyprawowa do karkówki
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Racuchy z jabłkami Przygotowanie 15 min Gotowanie 10 min Porcje 4 Składniki: 220 g mąki 1 łyżeczka sody oczyszczonej Kamis Szczypta soli 1 duże jabłko 2 jaja 2 łyżki cukru 1 łyżeczka cukru wanilinowego Kamis 250 ml maślanki olej do smażenia Sposób przygotowania: 1. Mąkę wymieszaj z sodą i solą. 2. Jabłka obierz, pokrój na ćwiartki, usuń gniazda nasienne, następnie pokrój na plastry. 3. Jaja ubij z cukrem i cukrem wanilinowym. 4. Do ubitych jaj dodaj maślankę, mąkę, wymieszaj na jednolite ciasto, dodaj jabłka, delikatnie wymieszaj. 5. Na średnio rozgrzaną patelnię nakładaj łyżką ciasto tak, żeby w każdym placku o średnicy ok 8 cm były 2-3 plastry jabłek. 6. Smaż na wolnym ogniu po 3-4 minuty na każdej ze stron, podawaj oprószone cukrem pudrem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów