KRAKUS FAMILIJNY
Żurek (na naturalnym zakwasie)
Najniższa cena: 7,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Żur na zakwasie w butelce Krokus to gotowa baza do przygotowania tradycyjnej polskiej zupy. Dodając go do gotowanego bulionu lub wywaru otrzymasz klasyczny żurek, a także wielkanocne danie. Wspaniale smakuje z jajkiem i kiełbasą.
Do produkcji żuru wykorzystano jedynie naturalne składniki umiejętnie połączone z zakwasem chlebowym: mąkę żytnią i pszenną. Prosty skład: nie zawiera substancji konserwujących, sztucznych aromatów, barwników.
Produkt niepasteryzowany w ciągłej fermentacji. Podczas otwierania może ulec wzburzeniu.
Żur na zakwasie niepasteryzowany Krokus 480 ml
woda, zakwas chlebowy (mąka ŻYTNIA, woda) - 10,7 %, mąka ŻYTNIA razowa, mąka PSZENNA graham, czosnek.
Żurek (na naturalnym zakwasie)
Najniższa cena: 7,99 zł
Żurek staropolski z beki domowy
Najniższa cena: 3,75 zł
20% taniej
Żurek z kiełbasą wieprzową
Najniższa cena: 6,59 zł
Żur na zakwasie (niepasteryzowany)
Najniższa cena: 10,75 zł
Żurek tradycyjny
Najniższa cena: 3,49 zł
29% taniej
Żurek (na naturalnym zakwasie)
Najniższa cena: 6,49 zł
Żurek z białą kiełbasą chrzanem i podgrzybkami
Powidła śliwkowe bez cukru
Najniższa cena: 15,79 zł
Jabłka bez dodatku cukru
Najniższa cena: 14,69 zł
Konfitura malinowa
Najniższa cena: 15,69 zł
Papryka konserwowa
Najniższa cena: 13,89 zł
Buraczki tarte
Najniższa cena: 13,71 zł
Konfitura truskawkowa
Najniższa cena: 15,69 zł
Kapusta czerwona modra
Najniższa cena: 14,79 zł
Zupa krem z cukinii
Najniższa cena: 14,05 zł
Musztarda ostra (grubo mielona)
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda sarepska
Najniższa cena: 7,99 zł
Syrop malinowy bezglutenowy
Syrop truskawkowy bezglutenowy
Syrop cytrynowy bezglutenowy
Ketchup z przetartych pomidorów bezglutenowy
Konfitura jeżynowa
Przecier pomidorowy
Przechowywać w temperaturze pokojowej w zaciemnionym miejscu. Po otwarciu zużyć w całości.
Przygotuj 2 - 2,5 litra wywaru (warzywnego lub mięsnego). Starannie przecedź. Doprowadź wywar do wrzenia i dodaj zawartość butelki po jej uprzednim wstrząśnięciu. Gotuj na małym ogniu, mieszając 2 - 3 minuty. Podawaj z gotowanymi ziemniakami, ćwiartkami jajka na twardo lub białą kiełbasą.