GALBANI
Ser Mozzarella (tarty)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser mozzarella tarty.
Produkt polski
doskonała do pizzy, zapiekanek, potraw zapiekanych
100 % z polskiego mleka
bez konserwantów
bez laktozy
wysoka zawartość wapnia Ca
MLEKO pasteryzowane
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii mlekowych
skrobia ziemniaczana na powierzchni wiórków
Produkt może zawierać białko JAJA.
wysoka zawartość wapnia Ca
Bez laktozy
konserwanty | Nie zawiera |
zawiera:mleko
może zawierać białko jaja
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
g
Dbaj o planetę i segreguj śmieci
Ser Mozzarella (tarty)
Ser Mozzarella (tarty)
Ser Mozzarella tarty
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty miks serów dojrzewających tarty
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem w kawałku
Ser żółty dojrzewający typ holenderski w kawałku
Ser Mozzarella (kostka)
Ser żółty dojrzewający typ szwajcarski (plastry)
Najlepiej spożyć przed:/ Numer partii: patrz na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Serovia
Marka | Serovia |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Mimo, iż nazwa mozzarella kojarzy się jednoznacznie z Włochami, to w przypadku tej mozzarelli serowarzy Serovii wykazali się mistrzowskim wyczuciem i idealnie skomponowali włoski smak z polskim akcentem, jakim jest wykorzystanie do produkcji wyłącznie mleka pochodzącego z Polski. Kluczem idealnej mozzarelli jest jej struktura, która zapewnia odpowiednią rozciągliwość podczas obróbki cieplnej. Smak jest łagodny, delikatnie mleczny.
Serovia Filharmonia smaku
Innowacyjna konstrukcja sprawia, że opakowanie samo stoi. Pasek z klejem, dzięki któremu opakowanie można wielokrotnie otwierać i zamykać. Łatwe przechowywanie w lodówce. Produkt dłużej świeży.