DARY NATURY
Majeranek BIO

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ziele majeranku jest typową przyprawą krajów śródziemnomorskich. Przyprawa posiada charakterystyczny aromat oraz lekko palący smak. W polskiej kuchni stosuje się go najczęściej przy wyrobie domowych wędlin, przyprawianiu potraw mięsnych, sosów, pieczeni, farszów, pasztetów, warzyw, zup (grochowa, fasolowa, ziemniaczana, węgorzowa, żur, flaki), kołdunów oraz potraw z grzybów. Dla wzbogacenia aromatu majeranek stosowany jest często łącznie z tymiankiem, szczególnie w konieczności zachowania diety bezsolnej. Sposób użycia majeranku zależy od rodzaju potrawy. Mięsa i wędliny przyprawia się przed pieczeniem lub gotowaniem, pozostałe w końcowej fazie ich przygotowania.
zbierany w okresie kwitnienia dla zachowania ziołowego aromatu
Majeranek BIO
Majeranek suszony XL
Majeranek suszony
Majeranek suszony
Majeranek otarty
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe
Ziele angielskie
Kminek cały
Oregano
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów