PUDLISZKI
Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
źródło białka
bez dodatku substancji konserwujących
nowa receptura
woda, fasola biała gotowana 35 %, kiełbasa drobiowo-wieprzowa wędzona parzona 4,2 % (mięso z kurczaka 64 %, mięso wieprzowe 13 %, woda, skrobia ziemniaczana, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, aromaty, glukoza, maltodekstryna, suszony sok z buraka ćwikłowego, osłonka jadalna - jelito wieprzowe, koncentrat soku z aceroli, kultury starterowe bakterii), koncentrat pomidorowy 3,6 %, skrobia modyfikowana, cebula, cukier, mąka pszenna, sól, glukoza, aromaty, cukier karmelizowany, koncentrat soku cytrynowego, suszone warzywa (marchew, pasternak, por, cebula, lubczyk, pietruszka, majeranek), ekstrakt drożdżowy, aromaty, olej rzepakowy, przyprawy.
Produkt może zawierać: seler, soję, żyto, mleko (łącznie z laktozą), jaja, gorczycę, nasiona sezamu.
Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem
Meksykańskie chili sin carne
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Teksańska fasolka cayenne
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Fasolka po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbasą podsuszaną
Sos do spaghetti z oregano
Sos meksykański
Flaczki w rosole
Flaczki po zamojsku
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pulpety w sosie pomidorowym
Klopsiki w sosie koperkowym
Bigos
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów