DR. OETKER
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dodatki do wypieków Celiko to produkty będące elementem uzupełniającym ofertę produktów bezglutenowych firmy Celiko. Idealnie nadają się do przygotowywania domowych ciast i wypieków, a także jako składnik deserów różnego typu. Są wytwarzane z wysokiej jakości składników, zgodnie ze standardami produkcyjnymi związanymi z produkcją bezglutenową i dietetyczną. Proszek do pieczenia bezglutenowy 30g. Produkty Celiko oznaczone są symbolem przekreślonego kłosa, który nadawany jest przez Europejski System Licencyjny. Program ten jest prowadzony przez Europejskie Zrzeszenie Stowarzyszeń Osób z Celiakią. Wyroby posiadające ten symbol, nie zawierają więcej niż 20 ppm glutenu (0,02 %) co potwierdzają badania w akredytowanym laboratorium.
opakowanie na 1 kg maki
regulator kwasowości: difosforany
substancja spulchniająca: węglany sodu
skrobia ziemniaczana
skrobia kukurydziana
Produkt bezglutenowy.
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 30
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 32
g
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,99 zł
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 8,79 zł
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO
Proszek do pieczenia BIO
Proszek do pieczenia bezglutenowy (na 1 kg mąki)
Proszek do pieczenia BIO (na 0,5 kg mąki)
Soda oczyszczona
Amoniak spożywczy do wypieków
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Galaretka o smaku truskawkowym (bez cukru) bezglutenowa
Galaretka o smaku cytrynowym (bez cukru) bezglutenowa
Galaretka przezroczysta o smaku owoców leśnych (bez cukru) bezglutenowa
Budyń o smaku jagodowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Ciasto kruche bezglutenowe
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Używać zgodnie z opisem na opakowaniu.
Znak przekreślonego kłosa - PL-064-021
Babka piaskowa: Składniki: - 150 g skrobi ziemniaczanej, - 100 g cukru, - 125 g margaryny, - 2 jaja, - 1 cukier wanilinowy Celiko, - 1 łyżeczka proszku do pieczenia Celiko. Sposób przyrządzenia: Margarynę rozpuścić i ostudzić do temperatury pokojowej. Jaja z cukrem i cukrem wanilinowym ubić w mikserze na puszystą masę; dodać rozpuszczoną margarynę ciągle miksując. Dodać stopniowo skrobię wymieszaną z proszkiem do pieczenia, miksować do uzyskania gładkiej masy. Piec około 1 godziny w temp. 170-180°C. Smacznego!
Celiko
Marka | Celiko |
Znak przekreślonego kłosa