WINIARY
Barszcz czerwony ekspesowy (na 5 porcji)
Najniższa cena: 2,99 zł
25% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Barszcz czerwony Kucharek instant to esencja buraków i wyselekcjonowanych przypraw, które charakteryzują się piękną bordową barwą i niezwykłym aromatem. Barszcz czerwony Kucharek instant idealnie sprawdzi się, jako danie główne w towarzystwie uszek, ziemniaków, grochu czy z pierogów. W polskiej tradycji barszcz czerwony jest kluczowym elementem stołu wigilijnego czy daniem podawanym na ważnych przyjęciach wraz z krokietami lub pasztecikami. Barszcz czerwony Kucharek instant to rozwiązanie dla osób poszukujących szybkich i sprawdzonych rozwiązań, które nigdy nie zawodzą! Przygotujesz go błyskawicznie bez konieczności dodatkowego przyprawiania.
bez dodatku: barwników, tłuszczów utwardzonych
Barszcz czerwony ekspesowy (na 5 porcji)
Najniższa cena: 2,99 zł
25% taniej
Barszcz czerwony (na 3 porcje)
Najniższa cena: 2,49 zł
10% taniej
Barszcz czerwony z majerankiem
Barszcz czerwony
Barszcz czerwony z grzankami (instant)
Barszcz czerwony
Włoszczyzna suszona
Przyprawa do potraw
Rosół drobiowy z włoszczyzną (6 kostek) bezglutenowy
Rosół z kury (18 kostek)
Bulion warzywny (6 kostek) bezglutenowy
Rosół wołowy (6 kostek) bezglutenowy
Przygotuj barszcz czerwony instant Krok 1 Dwie łyżeczki produktu (12 g) rozpuść w 200 ml wrzącej wody. Krok 2 Dokładnie wymieszaj. Nie gotuj. Opakowanie wystarcza na 4 porcje. Życzymy smacznego!
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, tel: +48/32 47 33 833 www.prymatgroup.pl www.kucharek.pl
Kucharek
Marka | Kucharek |
Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
Wypróbuj również barszcz czerwony: z orzechami i żurawiną Składniki: - 100 g suszonej żurawiny - 40 g orzechów włoskich Przygotowany Barszcz czerwony Kucharek rozlej do bulionówek. Do każdej bulionówki dodaj żurawinę i posiekane orzechy włoskie. z borowikami, fasolą i kapustą Składniki: - 100 g borowików - 100 g fasoli białej konserwowej - 100 g białej kapusty Kapustę poszatkuj i obgotuj w wodzie do miękkości. Borowiki również ugotuj, wyjmij z wody i jak ostygną pokrój w paseczki. Do przygotowanego Barszczu czerwonego Kucharek dodaj kapustę, odsączoną fasolę i borowiki. z imbirem i morelami Składniki: - 80 g suszonych moreli - 1 łyżka marynowanego imbiru - sok z 1/2 cytryny -½ łyżeczki Cynamonu mielonego Prymat Do przygotowanego Barszczu czerwonego dodaj pokrojone w paski morele oraz posiekany imbir i podgrzewaj chwilę na małym ogniu. Dodaj sok z cytryny i dopraw do smaku cynamonem. Można doprawić chili pieprzem cayenne.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów