KUCHNIA STAROPOLSKA
Bigos z kiełbasą
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami Spichlerz Rusiecki został przygotowany zgodnie z tradycyjną recepturą. Obok gotowanej kwaszonej kapusty jest w nim mięso, cebula, grzyby, śliwki i pełna gama typowych dla bigosu przypraw, które decydują o jego charakterystycznym smaku. Duży słoik zaspokoi największy głód.
Opakowanie: słoik 470 g
3 min. i gotowe
bez dodatku: substancji konserwujących, fosforanów, mięsa oddzielonego mechanicznie
Bigos z kiełbasą
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami
Bigos
Smalec z boczkiem i cebulką
Smalec z mięskiem i skwarkami
Pasztet klasyczny
Flaki wołowe w rosole na bulionie drobiowo-wołowym
Mięso w sosie własnym
Mięso szlacheckie z szynką
Udziec z indyka
Mięsiwo z kurczaka
Podgrzewać w garnku około 3 minuty od czasu do czasu mieszając. Podawać na ciepło z pieczywem lub innymi dodatkami.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
48
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
ul. Wieluńska 2, 97-438 Rusiec
Pamapol S.A., ul. Wieluńska 2, 97-438 Rusiec www.spichlerzrusiecki.pl
W produkcie może znaleźć się pestka śliwki bądź jej odłamek.
Spichlerz Rusiecki
Marka | Spichlerz Rusiecki |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Spichlerz Rusiecki Sztuka Polskich Kulinariów
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów