ALCE NERO
Makaron tagliatelle (gniazda) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Metoda Trafila al bronzo, czyli procesowanie ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu, ma na celu nadanie makaronowi specjalnej porowatej struktury, dzięki której pasta świetnie wchłania sos. W połączeniu z najwyższej jakości pszenicą durum makaron "Makłowicz i Synowie" ugotowany al dente jest prawdziwie włoskim doświadczeniem.
Makaron tagliatelle (gniazda) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron Tagliatelle - wstążka 8 mm
Makaron Pappardelle - wstążka 12 mm
Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Najniższa cena: 29,99 zł
33% taniej
Sos piri piri
Najniższa cena: 5,17 zł
3% taniej
Sos czosnkowy
Najniższa cena: 5,17 zł
3% taniej
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Najniższa cena: 23,99 zł
Sos sezamowy
Najniższa cena: 5,17 zł
3% taniej
Ketchup pikantny (mini)
Najniższa cena: 2,99 zł
Sos barbecue (mini)
Najniższa cena: 2,99 zł
Sos meksykański (mini)
Najniższa cena: 2,99 zł
Sos toskański (mini)
Najniższa cena: 2,99 zł
Ketchup łagodny
Ketchup toskański
Ketchup pikantny
Sos pomidorowy do spaghetti
Sos słodko-kwaśny
Krakersy o smaku rozmarynu
Krakersy o smaku pomidorowo - paprykowym
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48h
Podawać na ciepło
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów