MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Metoda Trafila al bronzo, czyli procesowanie ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu, ma na celu nadanie makaronowi specjalnej porowatej struktury, dzięki której pasta świetnie wchłania sos. W połączeniu z najwyższej jakości pszenicą durum makaron "Makłowicz i Synowie" ugotowany al dente jest prawdziwie włoskim doświadczeniem.
Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron Tagliatelle - wstążka 8 mm
Makaron Pappardelle - wstążka 12 mm
Makaron tagliatelle (gniazda) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Sos pomidorowy do spaghetti
Najniższa cena: 9,99 zł
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Najniższa cena: 19,99 zł
Krakersy o smaku rozmarynu
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Krakersy o smaku pomidorowo - paprykowym
Makaron do zup
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos słodko-kwaśny
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Sos tajski
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Najniższa cena: 19,99 zł
Sos koreański
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Sos indyjski w stylu Korma
Oliwa z oliwek z dodatkiem czosnku
Najniższa cena: 22,79 zł
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48h
Podawać na ciepło
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów