HORTEX
Warzywa na patelnię z ziołami i papryką mrożone
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka warzyw do piekarnika FROSTA z dodatkiem smażonych ziemniaków, cukinii, marchewki i ziół to pyszny i zdrowy przepis na szybki obiad lub kolację. Już w 20 minut masz gotowe danie, dzięki czemu gotowanie jest proste i smaczne. Zaoszczędź czas i jedz zdrowo na co dzień!
Opakowanie 400 g
bez wzmacniaczy smaku, bez barwników i aromatów
100 % naturalnego smaku
zapiecz lub usmaż
Warzywa na patelnię z ziołami i papryką mrożone
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Warzywa na patelnię Italian style mix
Warzywa na patelnię w stylu Azjatyckim
Warzywa na patelnię w koperkiem i pietruszką
Warzywa na patelnię Mexican style mix
Warzywa na patelnię wok mix
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię ulubione
Warzywa na patelnię z przyprawą orientalną mrożone
Warzywa na patelnię mrożone
Warzywa na patelnię z przyprawą włoską mrożone
Warzywa na patelnię po wiejsku mrożone
Warzywa na patelnię polskie mrożone
Warzywa na patelnię z koperkiem mrożone
Warzywa na patelnię ze szpinakiem mrożone
Warzywa na patelnię z bazylią i tymiankiem mrożone
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Warzywa do piekarnika kalafior fasola marchew
Warzywa na patelnię klasyczne bezglutenowe
Warzywa na patelnię orientalne bezglutenowe
Warzywa na patelnię po meksykańsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po włosku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po polsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po hiszpańsku bezglutenowe
warzywa na patelnię z suszonymi pomidorami mrożone
Bakłażany grillowane
Warzywa na patelnię w stylu Azjatyckim
Warzywa na patelnię Italian style mix
Warzywa na patelnię w koperkiem i pietruszką
Warzywa na patelnię Mexican style mix
Warzywa na patelnię wok mix
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię ulubione
Złote paluszki rybne z fileta mrożone (opakowanie rodzinne)
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Kurczak z ryżem po meksykańsku mrożony
Kurczak z kluseczkami mrożony
Kurczak słodko kwaśny z warzywami i ananasem
Warzywa do piekarnika kalafior fasola marchew
Filety z mintaja mrożone
Złote paluszki serowe mrożone
Złote paluszki rybne z łososia mrożone
Mikrofalówka: Do odpowiedniego naczynia wrzuć zamrożone warzywa. Podgrzewaj pod przykryciem przy mocy 600 w przez 11 minut. Przed podaniem dokładnie wymieszaj.
Piec w piekarniku(Od postaci zamrożonej):Głodny? To działamy! Sposób przygotowania jednego opakowania Piekarnik: Rozgrzej piekarnik do 200°C (termoobieg). Zawartość opakowania umieść na blasze na papierze do pieczenia, polej 2-3 łyżkami oleju lub oliwy z oliwek. Piecz około 20 minut.
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):Patelnia: Na patelnię wlej 1-2 łyżki oleju. Wrzuć zamrożone warzywa i smaż na średnim ogniu przez 7 minut, od czasu do czasu mieszając.
Najlepiej spożyć przed: patrz nadruk w białym polu kodowym. Przechowywać w temperaturze poniżej -18°C. Przechowywanie w domu * (-6°C) 4 dni ** (-12°C) 3 tygodnie *** (-18°C) do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk w białym polu kodowym) Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz
FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz tel. 52 36 06 780 info@frosta.pl, www.frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska www.instagram.com/frosta_pl
FRoSTA
Marka | Frosta |
Wstęga Möbiusa
100 % naturalnego smaku Przygotowaliśmy dla Ciebie naturalnie pyszne Warzywa do piekarnika - bez barwników, aromatów, wzmacniaczy smaku i substancji konserwujących*. Zadbaliśmy, aby smakowały jak najlepiej! Gdy warzywa dojrzeją, są zbierane z pola i jak najszybciej zamrażane - dzięki temu na Twoim talerzu są soczyste i chrupiące. Przyprawiamy je również świeżymi ziołami zamrożonymi tuż po zbiorach. Umyte, obrane i pokrojone - tylko czekają na Twoje kulinarne, pełne smaku pomysły. FRoSTA. Smaczna i prosta. *Czy wiesz, że... Mrożonki nie potrzebują substancji konserwujących, dlatego w naszych Warzywach do piekarnika ich nie znajdziesz - to proste!
Sprawdź skąd pochodzą nasze składniki na www.frosta.pl Więcej inspiracji na www.frosta.pl Czy wiesz, że... Mrożenie pozwala zachować witaminy i wartości odżywcze zawarte w warzywach na długi czas.
Pyszny przepis na warzywa! Warzywa z pikantnym dipem pomidorowym. Składniki: Warzywa do piekarnika (400 g), 250 ml soku pomidorowego, 5 łyżek masła, 2 łyżki ostrego sosu chili np. sriracha, 1 łyżka soku z cytryny, 1 łyżeczka cukru brązowego, sól Przygotowanie: - warzywa przygotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu - wrzuć do garnka pozostałe składniki - podgrzewaj do zgęstnienia - dopraw solą - warzywa podaj z przygotowanym dipem i gotowe!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów