PRIPRAVKA
Przyprawa do kurczaka z wędzoną papryką (bez dodatku soli)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kurczak to najczęściej wybierane mięso w polskich kuchniach. Lubimy odkrywać nowe, ale na własnych zasadach – znane i lubiane dania w nowym wydaniu, z twistem. Kurczak KAMIS w nowym, pikantniejszym wydaniu z dodatkiem chili. Uniwersalne użycie: do smażenia, pieczenia, duszenia. Wygodna kompletna przyprawa, która nadaje smaku i aromatu zmieniając dostępne mięso w znakomite danie w zaledwie kilka chwil.
bez dodatku konserwantów
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku aromatów i barwników
Przyprawa do kurczaka z wędzoną papryką (bez dodatku soli)
Przyprawa do złocistego kurczaka
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa do kurczaka złocistego XL
Przyprawa do indyka i dań z drobiu
Przyprawa do kurczaka pikantna
Przyprawa do kurczaka po węgiersku
Przyprawa do indyka
Przyprawa do kurczaka
Przyprawa do kurczaka orientalna
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Przyprawa do kaczki
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe
Ziele angielskie
Kminek cały
Oregano
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Przyprawa do sosu tzatziki
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Pierś z kurczaka z warzywami Przygotowanie 10 min, gotowanie 30 min, porcje 3 Składniki: 500 g piersi z kurczaka (2 średnie filety) 2½ łyżeczki Przyprawy do kurczaka pikantnej Kamis 3 łyżki masła klarowanego 1 mała czerwona cebula, pokrojona w piórka ½ czerwonej papryki, pokrojonej w grube paski ½ zielonej papryki, pokrojonej w grube paski ½ żółtej papryki, pokrojonej w grube paski 10 pomidorów koktajlowych, pokrojonych na pół 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1. Pierś z kurczaka dokładnie oprósz przyprawą. 2. Na patelni rozgrzej masło klarowane, smaż kurczaka po 2 min z każdej strony, zdejmij z patelni. 3. Na tej samej patelni umieść wszystkie warzywa i smaż je mieszając przez około 5 min. 4. Warzywa przełóż do naczynia żaroodpornego, ułóż na nich piersi z kurczaka, piecz w piekarniku przez około 20 min w 165 °C. 5. Kurczaka przed podaniem pokrój w grube plastry i posyp natką pietruszki. Podawaj z warzywami.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów