ŻABCZYŃSCY To ta!
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt polski, mąka prosto z młyna
Produkt polski
mąka prosto z młyna
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Mąka pszenna tortowa (typ 450) XXL
Najniższa cena: 14,99 zł
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Mąka tortowa extra (typ 405)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna tortowa (typ 480) BIO
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka kraftowa pszenna (typ 450) tortowa
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
Przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
Szczepanki 3 86-320 Łasin
Młyny Szczepanki Sp. z o.o. Szczepanki 3 86-320 Łasin
Szczepanki
Marka | Szczepanki |
Od ponad 25 lat mąka Szczepanki wytwarzana jest z wyselekcjonowanych polskich zbóż zgodnie z najlepszymi tradycjami młynarstwa. Znakomita jakość surowca i kontrolowany proces produkcji to gwarancja udanych wypieków i dań.
Przepis na kruche ciasteczka składniki: 1 kg mąki Szczepanki typ 450, 3 jaja, 1 szklanka cukru, 1 kostka margaryny, ¾ łyżki kwaśnej śmietany, 1 proszek do pieczenia, 1 cukier waniliowy. Mąkę wsypujemy do miski, dodajemy cukier i proszek do pieczenia. Po wymieszaniu suchych składników dodajemy margarynę, jajka i śmietanę. Zagniatamy ciasto do momentu, aż przestanie się kleić do rąk. Rozwałkowujemy ciasto i wycinamy szklanką okrągłe kształty. Posypujemy ciasteczka cukrem i nakładamy na posmarowaną tłuszczem blaszkę. Wypiekamy w temperaturze 180°C przez 15 min.
Produkt polski
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów