KUPIEC Lunch Mix
Mieszanka kasz i soczewicy z czarnuszką (4x100g)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kupiec Lunch Mix Mieszanka kasz i soczewicy z czarnuszką to zdrowy i pożywny posiłek dla całej rodziny. W składzie mieszanki oprócz soczewicy i czarnuszki znalazły się dwie kasze: gryczana prażona i jęczmienna pęczak. Produkt jest bogaty w białko i błonnik, dostarcza niezbędnych składników odżywczych. Idealna na lunch lub kolację, mieszanka ta jest doskonałym wyborem dla osób dbających o zdrową dietę. Wybierz Kupiec Lunch Mix i ciesz się zdrowym i smacznym posiłkiem.
Kupiec Lunch Mix Mieszanka kasz i soczewicy z czarnuszką 4x100g
Polska Marka
wysoka jakość zbóż
wysoka zawartość błonnika pokarmowego
źródło białka
dla wegan
100 % naturalne składniki
Mieszanka kasz i soczewicy z czarnuszką (4x100g)
Mieszanka kasz - kasza jęczmienna pęczak i kasza gryczana prażona
Ryż biały (4x100g)
Ryż jaśminowy (4x100g)
Ryż parboiled (4x100g)
Kasza gryczana biała (4x100g)
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Kasza gryczana prażona
Podpłomyki bez dodatku cukru
Płatki owsiane
Płatki owsiane górskie
Płatki owsiane błyskawiczne
Płatki jęczmienne błyskawiczne
Wafle ryżowe w polewie jogurtowej o smaku mango
Wafle ryżowe w polewie jogurtowej o smaku owoce leśne
Wafle ryżowe z mleczną czekoladą (bezglutenowe)
Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej
Mąka ziemniaczana
1 torebkę włożyć do 1 litra wrzątku. Dodać szczyptę soli. Gotować pod przykryciem 20 minut.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Przechowywać w temperaturze otoczenia
Paprotnia, ul. Kupiecka 17, 62-513 Krzymów
4 x 100 g
Kupiec Sp. z o.o. Paprotnia, ul. Kupiecka 17, 62-513 Krzymów
Kupiec
| Marka | Kupiec |
Posiadamy certyfikowane systemy Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności. Szczegółowe informacje i certyfikaty dostępne na naszej stronie www.kupiec.pl
Więcej przepisów znajdziesz na ugotujzkupcem.pl
Lunch mix z sosem pieczarkowym i orzechami Składniki (na 2 porcje): - Lunch mix (kasza jęczmienna pęczak z kaszą gryczaną prażoną, soczewicą zieloną i czarnuszką) - 100 g - pieczarki - 300 g - masło klarowane - 20 g (1 łyżka) - czosnek - 2 ząbki - koperek - pęczek - orzechy włoskie łuskane - 70 g - jogurt naturalny kremowy - 100 g - czarny pieprz do smaku Przygotowanie: Ziarna ugotuj wg instrukcji na opakowaniu. W czasie gotowania ziaren umyj pieczarki, pokrój na mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzej masło, dodaj posiekany czosnek i świeżo zmielony pieprz. Następnie dodaj pieczarki i smaż bez przykrycia na wolnym ogniu przez około 15 min, co jakiś czas mieszając. W międzyczasie na suchej patelni upraż orzechy. Koperek umyj i posiekaj. Gdy pieczarki będą już miękkie wyłącz kuchenkę, dodaj jogurt, orzechy, koperek i ziarna. Dobrze wymieszaj. Danie najlepiej smakuje na ciepło.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów