MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Sos barbecue
Najniższa cena: 6,15 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos rybny to jeden z najważniejszych składników kuchni Azji Południowo-Wschodniej. Jest on wytwarzany z ryb poddanych fermentacji z solą. Proces ten nadaje sosowi charakterystyczny słony, rybny smak i aromat.
ANCHOIS (70%), sól, cukier, woda.
Sos barbecue
Najniższa cena: 6,15 zł
Sos sriracha
Najniższa cena: 9,79 zł
Sos koreański
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos z nerkowców o smaku serowym (wegański) bezglutenowy
Najniższa cena: 12,79 zł
Sos tajski
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos z nerkowców o smaku serowo-pomidorowym (wegański) bezglutenowy
Najniższa cena: 12,79 zł
Sos chiński
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Sos rybny
Guau Guacamole
Sos Aioli (czosnkowy) BIO
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Sos słodko- kwaśny
Sos korzenny Worcestershire
Sos sriracha mayo
Sos ostrygowy
Sambal Oelek (sos chili)
Sos śmietanowy a la carbonara z wędzonym boczkiem i żółtkiem (świeży)
Sos śmietanowy z dodatkiem czarnej trufli (świeży)
Sos indyjski w stylu Tikka Masala
Sos pikantny Chipotle z czerwonych papryczek (wędzonych)
Sos pikantny z czerwonych papryczek
Sos ostrygowy
Sos sriracha
Sos śmietanowy z dodatkiem 4 serów włoskich (świeży)
Sos Hot Chili (ostry)
Sos rybny
Chilli (koncentrat)
Sos Sweet&Spicy (słodko-ostry)
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Marynata teriyaki
Sos sriracha z trawą cytrynową
Sos Słodkie Chili
Sos korzenny Worcester
Sos Tikka Masala
Sos chili (lekko pikantny)
Sos chili (pikantny)
Czerwone curry - zupa na bazie mleczka kokosowego
Zielone curry - zupa na bazie mleczka kokosowego
Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu kilku tygodni.