AVIKO Original
Frytki proste mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nasze specjalne frytki Grip 'n Dip mają niepowtarzalny kształt, dzięki czemu są wręcz stworzone do nabierania sosów. Idealne jako dodatek do dania i samodzielna przekąska! Atrakcyjny kształt zapewne spodoba się szczególnie dzieciom. Dzięki specjalnej bezglutenowej otoczce frytki Grip ‘n Dip dłużej pozostają ciepłe i chrupiące.
ziemniaki (pochodzenie UE)
olej słonecznikowy
modyfikowana skrobia ziemniaczana
mąka ryżowa
sól
dekstryna
substancje spulchniające (E450, E500)
maltodekstryna
substancja zagęszczająca (E415)
kurkuma
barwnik: ekstrakt z papryki
Barwniki | Zawiera |
ziemniaki, olej słonecznikowy, modyfikowana skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, sól, dekstryna, substancja spulchniająca (E450, E500), maltodekstryna, zagęszczacz (E415), kurkuma, barwnik: ekstrakt z papryki
Wymiar liczbowy 600
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Produkt UE |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Frytki proste mrożone
Kulki ziemniaczane mrożone
Frytki karbowane mrożone
Frytki karbowane mrożone
Sweet Potato Fries Frytki z batatów mrożone
Frytki proste mrożone
Placki ziemniaczane mrożone
Airfryer: rozgrzać frytownicę do 200 °C. Piec porcje 600 g produktu przez 12 minut. Potrząsnąć raz w trakcie pieczenia. (Na bazie urządzenia Philips Airfryer XL.)
Smażyć w głębokim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):Frytownica: rozgrzać olej do temperatury 175 °C. Smażyć porcje 300 g produktu od 3½ do 5 minut.
Piec w piekarniku(Od postaci zamrożonej):Piekarnik: rozgrzać piekarnik do temp. 220 °C. Piec porcje 600 g produktu przez 20-25 minut. Obrócić raz w trakcie pieczenia.
Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem, produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia. Warunki przechowywania: -12 °C 1 miesiąc, -18 °C najlepiej spożyć przed: patrz data na opakowaniu.
"Frytownica
175°C
3,5-5 min
Airfryer
200°C
12 min"
Aviko
Marka | Aviko |
Podmarka Grip'n Dip