PUTKA
Szarlotka
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sernik z lekko słoną masą twarogową z mocno skarmelizowanym wierzchem.
Składniki: serek śmietankowy 48,1 % [MLEKO, ŚMIETANKA, sól, stabilizator: E 412, kultury starterowe, substancja konserwująca: E 202], śmietanka [ŚMIETANKA, stabilizator: E 407], masa JAJOWA, cukier, cukier wanilinowy, mąka PSZENNA. Produkt może zawierać ŁUBIN, ORZESZKI ARCHIDOWE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.
Produkt zawiera GLUTEN, MLEKO, JAJA.
Produkt może zawierać ŁUBIN, ORZESZKI ARCHIDOWE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.
Szarlotka
Sękacz Królewski
Sękacz Królewski w polewie
Wianek z białym makiem
Babka cytrynowa
Babka marmurkowa
Sernik
Słony karmel z orzechami
Keks
Sękacz Królewski kostki w polewie
Ciasto piaskowo-cytrynowe
Sernik baskijski z pistacjami
Sernik baskijski
Szarlotka Babci Hani
Mini sernik
Domowa tarta owoce leśne
Domowa tarta morelowa
Domowa tarta cytrynowa
Tartaletka z mascarpone i truskawkami
Blok z pistacjami
Blok z herbatnikami
Brownie z kajmakiem i orzechami
Rolada truskawkowa
Sękacz Królewski w polewie
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Bezglutenowy serniczek z malinami
Delicja malinowa
Delicja pistacjowa
Kostka marchewkowa
Sękacz Królewski
Chleb bakaliowy ze śliwką
Sernik z wiśniami
Makowiec Babci Hani
Keks
Ciasto marchewkowe
Ciasto piernikowe z nadzieniem wiśniowym
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Babka piernikowa w polewie kakaowej ze skórką pomarańczową
Babka marmurkowa w polewie kakaowej
Ciasto o smaku cappuccino
Ciasto czekoladowe z pomarańczą
Babka waniliowa z wiórkami kokosowymi
Ciasto kakaowo-bananowe
Eklerki mini pistacjowe
Eklerki mini w czekoladzie
Słony karmel z orzechami
Wafle krówkowe
Ciasteczka maślane ze śliwkami
Pączek z malinami i śmietanką
Pączek z pistacją
Ptysie mini
Ptysie mini truskawkowe
Kokosanki
Sernik baskijski z pistacjami
Cannoli pistacjowe
Cannoli malinowe
Szarlotka Babci Hani
Croissant maślany pistacjowy
Croissant malinowy
W temperaturze od 0°C do 6°C
Produkt gotowy do spożycia.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.