INDYKPOL
Polędwica z Indyka z sosem Borówkowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
So Food Kurczak po chińsku to doskonała propozycja, która zachwyci różnorodnością smaków i aromatów kuchni chińskiej. Danie pełne wyrafinowanego smaku, to danie z pewnością zadowoli zarówno miłośników kuchni azjatyckiej.
Idealne rozwiązanie, gdy nie ma czasu na przygotowanie posiłku. Dania So Food są bowiem gotowe już w 3 minuty. Sekretem naszych produktów są najlepsze składniki i specjalny proces przygotowania, dzięki któremu pozostają one pyszne i świeże.
Dania So Food wyróżniają się indywidualnym, oryginalnym smakiem, który jest kwintesencją kuchni azjatyckiej.
Główne zalety dań gotowych So Food:
• danie gotowe już w 3 minuty
• porcja idealna dla 2 osoby
• nie wymaga przechowywania w lodówce
• zapewniamy jakość przez długi czas, dzięki wysokiej temperaturze utrwalania termicznego
Sos z warzywami i grzybami mun 75% [woda, warzywa 18% w sosie (cebula, papryka 5% w sosie, marchew 5% w sosie por), cukier, pędy bambusa, koncentrat pomidorowy, skrobia modyfikowana, grzyby mun 1,2% w sosie, ocet spirytusowy, sos sojowy (woda, soja, sól, mąka pszenna, cukier), olej rzepakowy, sól, przyprawy, aromaty (zawierają mleko), ekstrakt drożdżowy, suszone warzywa (marchew, pietruszka nać), suszony koncentrat cytryny, koncentrat suszonej cebuli, przeciwutleniacz - izoaskorbinian sodu]; mięso z kurczaka 25%.
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, jaja.
Polędwica z Indyka z sosem Borówkowym
Filet z piersi kurczaka pieczony
Nuggetsy z piersi kurczaka
Burger z kurczaka
Burger z kurczaka z serem
Nuggetsy z kurczaka
Nuggetsy z kurczaka w tempurze
Polędwiczki z kurczaka panierowane
Polędwiczka panierowana
Hamburger drobiowy Classic
Filety z piersi kurczaka panierowane
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Pad Thai z kurczakiem
Chicken Bites
Kebab z kurczaka
Kurczak po azjatycku z makaronem
Tortilla z mięsem i warzywami
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
Zapiekanka extra looong z Kurczakiem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Skrzydełka pieczone piwoszki
Tajski kurczak z ryżem i warzywami
Chicken Cashew Nuts z ryżem jaśminowym kurczakiem i sosem
Shoarma z cheddar
Shoarma ostra
burrito z kurczakiem
Noga z kurczaka pieczona
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Kurczak po chińsku w warzywnym sosie z grzybami mun
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Skrzydła pikantne
Skrzydła łagodne
Skrzydełka z kurczaka panierowane pikantne
Satay Curry z ryżem jaśminowym z kurczakiem i sosem
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Gulasz wieprzowy a'la strogonow z kaszą gryczaną
Gołąbki wegetariańskie w sosie pomidorowym
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak w sosie śródziemnomorskim z makaronem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak po azjatycku z makaronem
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Kurczak po meksykańsku z ryżem
W kuchence mikrofalowej (800 W): zawartość opakowania przełóż do naczynia żaroodpornego i podgrzewaj przez 2-3 minuty. Na patelni, w garnku: przełóż zawartość opakowania do garnka i podgrzewaj 4-5 minut od czasu do czasu mieszając.