SO FOOD
Gulasz wieprzowy a'la strogonow z kaszą gryczaną
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Do przyrządzenia Gulaszu wybraliśmy chrupiącą paprykę i wieprzowinę. Przy przyrządzaniu naszego dania inspirowaliśmy się kuchnią węgierską. Mięso smażone jest z dodatkiem papryki czerwonej, cukinii, cebuli oraz ziemniaków. Jest to pyszne i pożywne danie, które sprawdzi się przy różnych okazjach.
Łopatka wieprzowa, ziemniaki, koncentrat pomidorowy, świeża zielona cukinia, świeża cebula, olej rzepakowy, czosnek, świeża czerwona papryka, tymianek, pieprz czarny, sól
Gulasz wieprzowy a'la strogonow z kaszą gryczaną
Gulasz wieprzowy z ziemniakami
Ziemniaki au gratine
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Fasolka po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbasą podsuszaną
Grochówka z boczkiem wędzonym kiełbasą i kawałkami wieprzowiny
Klopsiki w sosie musztardowo-miodowym
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Kurczak gotowany w rosole w sosie koperkowym
Kottbullar - szwedzkie klopsiki w sosie pieczeniowym
Flaki tradycyjne (wołowe)
Bigos wieprzowy z borowikami i kiełbasą żywiecką podsuszaną
Kociołek zbójnicki
Strogonow z wieprzowiny
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.