PUDLISZKI
Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pyszna fasolka z dodatkiem kiełbasy podsuszanej oraz wędzonego boczku w smakowitym sosie pomidorowym. Jest to danie najwyższej jakości, gotowane na poziomie restauracyjnym, zamknięte w puszce. Byś mógł się cieszyć nim w zaciszu własnego domu. Doskonała jako syty posiłek po intensywnym dniu na górskich szlakach, podczas zjazdów na nartach, czy też jako doskonała opcja "zapasowego posiłku", kiedy nie masz czasu na przygotowanie pysznego i pożywnego jedzenia. To klasyczne ale jednocześnie wyjątkowe danie z pewnością zaspokoi Twoje podniebienie. Chętnie poznamy Twoją opinię na temat tego wyjątkowego dania.
Fasolka biała, Kiełbasa żywiecka podsuszana, boczek wędzony, SELER, świeża marchew, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, świeża cebula, świeży czosnek, sól biała, majeranek suszony, pieprz czarny
Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem
Meksykańskie chili sin carne
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Teksańska fasolka cayenne
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Fasolka po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbasą podsuszaną
Ziemniaki au gratine
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Gulasz wieprzowy z ziemniakami
Grochówka z boczkiem wędzonym kiełbasą i kawałkami wieprzowiny
Klopsiki w sosie musztardowo-miodowym
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Kurczak gotowany w rosole w sosie koperkowym
Kottbullar - szwedzkie klopsiki w sosie pieczeniowym
Flaki tradycyjne (wołowe)
Bigos wieprzowy z borowikami i kiełbasą żywiecką podsuszaną
Kociołek zbójnicki
Strogonow z wieprzowiny
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej