HOUSE OF ASIA
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Najniższa cena: 7,75 zł
25% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyjątkowa kompozycja przypraw nadająca schabowi wyrazistego smaku cebuli, czosnku i gorczycy. Podkreśla smak schabu oraz nadaje ekstra chrupkości.
ekstra chrupiąca
dodaj tylko mięso, jajko i olej
2 kotlety
bez dodatku oleju palmowego
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Najniższa cena: 7,75 zł
25% taniej
Chili crunch - panierka do kurczaka
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Nuggetsy - panierka klasyczna
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Chrupiący kurczak z papryką (panierka)
Chrupiący kurczak z czosnkiem (panierka)
Panierka kukurydziana BIO bezglutenowa
Panierka kukurydziana
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Posypka bomba umami
Posypka bajglowa do wszystkiego
Posypka wędzone chrupnięcie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Bez dodatku: glutaminianu monosodowego konserwantów
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Kotlety schabowe Przygotowanie 5 min Gotowanie 3 min Porcje 2 Składniki - 300 g schabu bez kości - 1 jajko - 1 opakowanie Panierka Chrupiący Schabowy Klasyczny Kamis - olej do smażenia 1. Schab pokrój na dwa równe kotlety. Rozbij je tłuczkiem tak, żeby miały ok. 0.5 cm grubości. 2. Kolejno każdy zanurz w roztrzepanym jajku, a następnie dokładnie spanieruj z dwóch stron. 3. Smaż na patelni na oleju rozgrzanym do 180℃ po 1.5 minuty na każdej stronie. 4. Podawaj z ziemniakami lub frytkami i z ulubionymi surówkami. Wypróbuj też do warzyw i boczniaka Wystarczy, że roztrzepiesz w miseczce jajko, posmarujesz nim pokrojone warzywa lub boczniaka, obtoczysz w panierce i przyrządzisz według instrukcji w tabelce. Cukinia - plastry o grubości ok. 0,5-1 cm / Metoda przygotowania Smażenie na rozgrzanym oleju (180 ℃) 1,5 minuty na każdej stronie / Airfryer* (180 ℃) 10 min Kalafior - blanszowany (obgotowany) w całości, następnie pokrojony na plastry lub kawałki o grubości ok. 15 cm / Metoda przygotowania Smażenie na rozgrzanym oleju (180 ℃) 1,5 minuty na każdej stronie / Airfryer* (180 ℃) 15 minut Boczniak - w całości lub pokrojony na mniejsze części / Metoda przygotowania Smażenie na rozgrzanym oleju (180 ℃) 1,5 minuty na każdej stronie / Airfryer* (180 ℃) 8 minut *Przed pieczeniem w airfryerze równomiernie spryskaj olejem w sprayu, w połowie pieczenia przekręć warzywa lub boczniaka na drugą stronę, a w razie potrzeby spryskaj ponownie olejem w sprayu. Airfryer Przygotowanie kotleta schabowego w airfryerze. Potrzebujesz 2 kotlety po ok. 150 g utłuczone na grubość ok. 0.5 cm, roztrzepane jajko oraz olej w sprayu. Każdego kotleta zanurz w jajku, a następnie obtocz w panierce i równomiernie spryskaj olejem. Piecz w airfryerze w 180 °C przez 15 minut. W połowie przekręć na drugą stronę, a w razie potrzeby ponownie spryskaj olejem w sprayu.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów