IL BUON PANE
Chleb tostowy pełnoziarnisty BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieczywo pszenne pełnoziarniste z oliwą z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia do odpieku na biodegradowalnej tacce. Ręcznie formowane i podpieczone w kamiennym piecu. Odpowiedni dla wegan; Bez substancji konserwujących
Chleb tostowy pełnoziarnisty BIO
Pinsa pełnoziarnista
Chleb żytni z ziarnem słonecznika
Chleb żytni z siemieniem lnianym
Chleb żytni z pestką dyni
Chleb żytni fitness z płatkami owsianymi
Chleb proteinowy
Chleb keto z orzechami makadamia
Chleb Czyste Ziarno naturalny
Chleb Drobne Ziarno z ziołami
Chleb Czyste Ziarno z żurawiną
Chleb wielozbożowy
Chleb Proteinowy z suszonymi pomidorami
Chleb pumpernikiel
Chleb proteinowy
Pinsa pszenna
Chleb żytni z ziarnem słonecznika
Chleb żytni
Chleb żytni z siemieniem lnianym
Chleb żytni z pestką dyni
Chleb żytni fitness z płatkami owsianymi
Chlebek indyjski Naan z czosnkiem i kolendrą
Chlebek indyjski Naan klasyczny
Chleb razowy
Chleb wielozbożowy
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Propozycja przyrządzenia w piekarniku: Pinsę wyjąć z opakowania. Pinsę razem z tacką do pieczenia włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 220°C (termoobieg) przez 5 minut. Po upieczeniu nałożyć ulubione dodatki i delektować się smakiem. Alternatywnie można nałożyć dodatki na pinsę przed pieczeniem i piec przez 6-7 minut.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów